Maailman eksklusiivisin kiekkoelämys | Pelicans

Perjantai 26.4. 18:30 VS.

Maailman eksklusiivisin kiekkoelämys

Pelicans myy President VIP -pakettia ilman katsojia pelattaviin kotiotteluihinsa. Paketin hinta on 10 000 euroa.

Jääkiekko on Suomen ylivoimaisesti suosituin urheilulaji. Liiga on Suomen ylivoimaisesti seuratuin urheilusarja. Miltä kuulostaisi virallinen Liiga-ottelu privaattinäytöksenä yli 5 300 henkeä vetävässä Isku Areenassa? Kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus, jollaista tuskin koskaan toiste tulee eteen.

Paketti pitää sisällään 1-4 henkilölle paikat hallin parhailta paikoilta pääkatsomosta. Paikat on rajattu juhlallisin punaisin VIP-köysin.

Saapuminen peliin ja paluu takaisin kotiin tapahtuvat Luxury-kuljetuksella, joka noutaa Teidät toivomastanne paikasta ja toimittaa haluamaanne osoitteeseen (120 kilometrin säteellä Isku Areenalta).

Ennen ottelua ja erätauoilla Teillä on käytössänne Isku Areenan sauna-aitio, missä on saunomisen lisäksi mahdollisuus ruokailla henkilökohtaisen ammattikokin valmistamia herkkuja ja nauttia virvokkeita rajattomasti all inclusive -hengessä.

Koko otteluillan ajan Teillä on käytössänne henkilökohtainen hovimestari, joka huolehtii tarpeistanne ja turvallisuudestanne vastaa henkilökohtainen turvamies.

Teillä on mahdollisuus valita ottelussa kotijoukkueen paras pelaaja, joka luovuttaa Teille pelissä käyttämänsä mailan tai pelipaitansa nimikirjoituksella varustettuna ottelun jälkeen.

Paikalla on ammattivalokuvaaja, joka ikuistaa lukuisia kuvia käyttöönne. Kaikki kuvatoiveenne tullaan myös huomioimaan.

Isku Areenan katsomo on siis varattu vain President VIP -seurueen käyttöön. President VIP on myynnissä tammikuun kolmeen kotiotteluun (Pelicans-Sport 14.1, Pelicans-Jukurit 16.1 ja Pelicans-SaiPa 22.1).

President VIP sisältää automaattisen otteluisännyyden, mikä muun muassa mahdollistaa näkyvyyden hallin kuutiolla, Pelicansin ulko-ledeillä ja salkoliput Isku Areenan lipputangoissa.

Mahdollisuus sopia myös muista räätälöidyistä lisäpalveluista.

Paketin hinta on 10 000€ (sis. alv)

Kiinnostuitko?

Luottamukselliset yhteydenotot:

Jari Pohjonen
Asiakkuus- ja myyntijohtaja
puh. +358 44 987 2107
jari.pohjonen(at)pelicans.fi