Keskiviikko 2.9. 18:30 VS.

Pelicans ja Provianet yhteistyöhön – tekeillä ennennäkemätön toiminnanohjaus- ja asiakashallintajärjestelmä

Lahden Pelicansin on solminut yhteistyösopimuksen lahtelaisen Provianetin kanssa. Yhteistyön päämääränä on luoda Lahden Pelicans Oy:lle Suomen edistyksellisin urheiluseurojen ja tapahtumajärjestäjien toiminnanohjaus- ja asiakashallintajärjestelmä.

Järjestelmän avulla Pelicansin kaikki liiketoimintaprosessit automatisoidaan helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi. Pilvipohjainen ohjelmisto on räätälöity urheiluseuralle elintärkeitä prosesseja mukaillen. Modernin toiminnanohjauksen ansiosta kaikki oleelliset asiat lipunmyynnistä tilavuokraukseen asti voidaan toteuttaa nykyistä paljon yksinkertaisemmin ja hallitummin. Työkalupakista löytyvät kaikki sopivat välineet muiden muassa asiakkuudenhallintaan sekä verkkokaupan, tilavuokrausten, yhteistyösopimusten, mainosmyynnin, tarjousten, tilausten ja laskutuksen hallintaan.

Kokonaisvaltaista toimintamallia täydentää liigaseuran eri sidosryhmiä ja asiakkaita monipuolisesti palveleva extranet. Toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa tehokkaita apuvälineitä urheiluseuran eri toimihenkilöiden tarpeisiin heidän työnsä helpottamiseksi. Uuden järjestelmänsä ansiosta Pelicans voi hyödyntää esimerkiksi lipunmyynnistä ja kassajärjestelmistä saatavaa yksityiskohtaista tietoa liiketoiminnan ja talouden seuraamiseen, asiakkaidensa segmentointiin ja tarkasti kohdennettuun markkinointiin.

- Olemme hyvin etuarvoisessa asemassa, että pääsemme järjestelmänluontiin mukaan alusta asti ja se tehdään vastaamaan täysin meidän tarpeitamme. Pystymme vaikuttamaan aiemmin käyttämissämme järjestelmissä huomaamiimme kipukohtiin sekä luomaan täysin uusia työskentelyämme helpottavia toiminnallisuuksia. Käytännössä lopputuloksesta on odotettavissa täydellinen tämän kokoluokan urheiluorganisaation toiminnanohjaus- ja asiakashallintajärjestelmä, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kommentoi.