Kausikortit kaudelle 2021-2022

Kausikortit kaudelle 2021-2022 ovat nyt myynnissä.

Kausi 2021-2022

Nyt on myös sinun aikasi varmistaa oma paikkasi ensi kaudelle, jolloin odotusten ja oletustemme mukaan maailmantilanne mahdollistaa meidän pelaavan lätkää jälleen rakkaan kotiyleisömme edessä.

Kausikortilla sisäänpääsy

  • Liiga-joukkueen runkosarjan kotiottelut
  • Etuosto-oikeus omalle paikalle Playoffs-peleihin
  • Liiga-joukkueen harjoitusottelut
  • A-nuorten harjoitusottelut ja runkosarjan kotiottelut

Turvaa peruutusturvasta

Uutena ominaisuutena otamme käyttöön myös kausikortin peruutusturvan. Voit halutessasi perua kausikorttisi 31.8. mennessä (ennen 5.5 maksaneilla kausikorttilaisilla 30.9 saakka), jolloin kortista jää maksettavaksi 30 euron käsittelykulu ja muun summan palautamme pankkitilillesi.

Kausikorttilaisten etuja tulemme päivittämään kesän ja alkusyksyn aikana.
Kausikorttilaisten edut

  • Ravintola Lämärin lounas 9,5€ (norm. 10,5)
  • Kesäterassi Aitiosta:​​​​​​ Kahvi 1€ (ovh 2), III Olut 4€ (ovh 7), Lonkero 5€ (ovh 7), Siideri 5€ (ovh 7), Limu 2€ (ovh 3)


Seisomakausikorteissa kiintiö

Seisomakausikorttien määrää on rajoitettu kaudelle 2021-2022. Kortit ovat saatavilla vain kauden 20-21 asiakkaille.

Uusi anniskelukatsomo ja muutoksia Isku Areenalla

Ravintola Lämärin päädyssä sijaitseva D1-katsomo muutetaan alkavalle kaudelle K-18 anniskelukatsomoksi. Olemme yhteydessä kaikkiin D1-katsomosta kortin omistajiin muutoksesta ja paikan voi vaihtaa halutessaan viereiseen D2-katsomoon.

Ravintola Lämäri palvelee ensi kaudesta alkaen VIP-ravintolana. Jo tällä kaudella testattu konsepti keräsi valtavan määrän kiitosta asiakkailta ja tästä syystä ensi kaudelle VIP-pöydät Lämärin ikkunoiden edestä ovat myynnissä jokaiseen Liiga-otteluun.

Kausikortti nyt myös mobiilikorttina

Mobiilikortti on toimitustapa, jossa yksittäislippu tai kausikortti lähetetään asiakkaalle sähköpostitse. Lippu on sähköpostiviestissä sekä itsessään, sisältäen lipputiedot sekä QR-koodin kulunvalvontaa varten, että printtiliput viestin liitteenä pdf-muodossa. Viesti sisältää myös suoran linkin lipun tallentamiseksi puhelimen wallet-sovellukseen. Mobiilikortin myötä esimerkiksi sähköinen kausikortti on helposti asiakkaan käytettävissä, ja tallessa omassa älypuhelimessa.

Mikäli haluat kausikorttisi Mobiilikorttina, ilmoitathan tästä sähköpostitse osoitteeseen pelicans@lippu.fi, ilmoita viestissä nimesi ja kausikorttipaikkasi.

Kausikortti toimii kestotilauksena

Pelicansin kausikorttilaisena säilytät oman paikkasi seuraaville kausille sekä Playoffs –otteluihin automaattisesti ilman erillistä peruutusta. Kortti aktivoidaan vaatimatta Teiltä minkäänlaisia toimenpiteitä.

HUOM! Voit edelleenkin aina peruuttaa tulevan kauden tai Playoffs-kausikorttisi ilmoittamalla asiasta Pelicansin toimistolle.

Kausittain runkosarjan loppupuolella lähetämme teille sähköpostia, jossa ilmoitamme mahdollisten pudotuspelien hinnat, mahdolliset hintamuutokset tulevan kauden kausikorttiin ja päivämäärän, johon mennessä tulee peruuttaa kausikorttinne pudotuspeleihin ja/tai tulevalle kaudelle. Ilmoitukset peruutuksista tehdään Pelicansin toimistolle tai sähköpostilla osoitteeseen: pelicans@lippu.fi

Kausikortit myy www.lippu.fi ja Trion Lippu.fi -toimipiste Kauppakeskus Trion katukerroksessa, Aleksanterinkadun ja Vesijärvenkadun kulmassa. Avoinna ma-pe klo 12-17.

Kesä- ja heinäkuun ajan Pelicansin kausikortit ovat ostettavissa myös kesäterassi Aitosta, Lahen torilta.

Triossa käyvät seuraavat maksutavat:
Maksutavat: Visa, Mastercard, ApplePay, Mobile Pay, SmartumPay
Lahjakortit: lippu.fi:n myyntipistelahjakortit, tapahtumajärjestäjien lahjakortit
Paperiset arvosetelit: Edenred, Smartum, Tyky-kuntoseteli, Ticket Virike
Sähköiset arvosetelit: Edenred, Ticket Virike, Ticket Duo, Smartum saldo, ePassi
​​

Kausikorttien hinnat kaudelle 2021-2022

KATSOMOKATSOMOLOHKOHINTAHINTA (LAPSI)*
PääkatsomoA2, A3, A4799 €559 €
PääkatsomoA1, A5689 €479 €
RingsideA- ja B-katsomoiden rivit 1-3249 €199 €
PäätyD1-katsomo (K-18 Anniskelukatsomo)449 €
PäätyD2449 €299 €
PäätyB-Katsomo (K-18 Anniskelukatsomo)599 €
KlubikatsomoC1, C2, C3, C4849 €659 €
KlubikatsomoC1, C2, C3, C4 rivi 1649 €519 €
KlubikatsomoOmistaja649 €
Seisomakatsomo*aikuinen, opiskelija, eläkeläinen199 €99 €


Kausikortin hintaan lisätään Lippu.fi käsittelykulu 7,5€
*0-4 vuotiaat ilmaiseksi
*5-13 vuotiaat lapsen hinnalla

*Seisomakortit ainoastaan nykyisille kausikorttilaisille

Nykyisten kausikorttilaisten info

Toteutimme maaliskuun alussa kausikorttilaiskyselyn, johon saimme kiitettävän määrän vastauksia. Kyselyssä tiedustelimme kausikorttilaistemme kompensaatiotoiveista, johon yli kaksi kolmasosaa vastaajista kertoi, että ei halua ollenkaan kompensaatiota, vaan haluaa tukea seuraa. Neljä viidestä vastaajasta kertoi myös jatkavansa kausikorttilaisena ensi kaudella.

Teidän osoittaessa suurta turkoosisydäntä, haluamme myös me antaa takaisinpäin. Lisäämme kiitoksena kaikkien kausikorttilaisena jatkavien korteille automaattisesti 10% kausikortin arvosta areenarahaa, jonka voi käyttää Isku Areenan palveluihin (esim. fanituotteet tai ravintola- ja kioskipalvelut). Tulemme myös järjestämään kausikorttilaisillemme suunnatun tapahtuman heti, kun koronarajoitukset sen sallivat. Mikäli toivoit kompensaatiota kausikortista kuluneelta kaudelta, on kompensaatio huomioitu ensi kauden kortilla tai olemme teihin vielä yhteydessä erikseen.


Kausikorttimme toimii kestotilauksena, mikä tarkoittaa, että mikäli et ole perunut korttiasi 12.4. mennessä, oletamme sinun jatkavan kausikorttilaisena myös ensi kaudella. Lähetämme ensi kauden korteista laskut toukokuun loppuun mennessä. Kausikorttien hinnat voit tarkastaa yläpuolelta löytyvästä taulukosta.​​​​​​​

Uudet kausikortit alkavalle kaudelle

Toimitamme kaikille kausikorttilaisille uudet kausikortit kaudelle 2021-2022.

Näin peruutat kausikorttitilauksesi ensi kaudelle

Mikäli et halua säilyttää omaa paikkaasi ensi kaudelle, tulee sinun ilmoittaa siitä 12.4. mennessä. Mikäli et ole perunut korttiasi 12.4. mennessä, aktivoidaan se ensi kaudelle ja laskutetaan toukokuun loppuun mennessä.

Voit tehdä peruutusilmoituksen kahdella eri tavalla:

  1. Lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pelicans@lippu.fi. Ilmoita sähköpostissa nimesi ja kausikortin paikkanumero.
  2. Vierailemalla henkilökohtaisesti paikan päällä Trion Lippu.fi -toimipisteellä tai Isku Areenalla Pelicans toimistolla.​​​​​​​