Keskiviikko 2.2. 18:30 VS.

VIP-Aitiot

Kiekkoelämyksiä kaupungin tasokkaimmissa tiloissa! Aitiot ovat kooltaan 15-40 hengelle. Isku Areenan oma keittiö loihtii tasokkaat ruoat asiakastilaisuuksiinne.

Aitioihin sisältyy:

  • Oma aitio 15-40 hengelle Isku Areenan parhailta paikoilta ottelun seuraamiseen
  • Pelicans Ravintoloiden Catering palvelut tilauksen mukaisesti
  • Oma WC, vesipiste sekä jääkaappi etukäteen täytettynä sekä televisio
  • Oma jonoton VIP-sisäänkäynti
  • Kokousmahdollisuus ennen ottelua
  • Pelaaja/Valmentajavierailut ennen ottelua tai erätauoilla
  • Aitokatsomossa täydet A-oikeudet


Aitiot alk. 1.100€+alv

Katso aitiomenu tästä >>

VIP-Palvelut / Aitiot

Niklas Honkanen

niklas.honkanen(at)pelicans.fi
+358 44 332 5682
"Olemme tuoneet asiakkaitamme Pelicansin aitioihin jo usean vuoden ajan, ja aioimme tuoda jatkossakin. Aitioon on helppo tuoda asiakkaita, henkilökuntaa tai yhteistyökumppaneita huippu-urheilun ja tasokkaan viihteen pariin. Aitiopalvelu on aina heti vastaanotosta lähtien ystävällistä, yksilöllistä ja peliä ennen tai erätauolla on mukava nauttia herkullista ruokaa omassa rauhassa ja asiakkaiden kanssa keskustellen."

– Hans Martens, SEW-EURODRIVE Oy toimitusjohtaja

Yksityistä ylellisyyttä

Aitiot ovat käytettävissä normaalisti 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun aikana ja tunti pelin jälkeen (myös erikoisaikataulut mahdollisia, niistä sovittava etukäteen).

Tasokkaasti Isku Areenan aitiossa

Isku Areena tarjoaa hyvän jääkiekon ystäville mainion mahdollisuuden seurata Pelicansin otteluita ylellisen mukavasti ja tyylikkäästi – huippupaikoilta. Kaikki Isku Areenan aitiot sijaitsevat näkyvyydeltään loistavilla paikoilla.

Pelicans on sisustanut omat aitionsa eri teemoilla ja kaikki aitiot ovat toimivia, tasokkaita ja tyylikkäitä. Aitioissa on mainiot tilat yhdessäoloon ja vaikkapa neuvonpitoon. Voit vuokrata aition vaikka koko kaudeksi tai valitsemiisi yksittäisiin matseihin.

Palvelua omien toiveiden mukaan

Kun vuokraat aition, päätät itse, millaista tarjoilua sinne haluat. Ravintolamme kautta voit valita maukkaat sekä laadukkaat lämpimät ruoat, jälkiruoat ja juomat runsaiden vaihtoehtojen joukosta – tarpeiden ja tunnelmien mukaan. Tilaukset tulee tehdä neljä arkipäivää aiemmin, jotta toiveet ehditään toteuttamaan.

Rentoudu ja nauti!

Pelicansin aitioissa on vieraillut pelkästään tyytyväistä väkeä. Hyvää ruokaa ja juomaa sekä vauhdikasta jääkiekkoa. Tämä yhdistelmä on elämys niin vannoutuneelle kiekkokansalle kuin ensikertalaisille.

Aitioiden sisäänkäynti on Klubiravintolamme kautta, jonne asiakkaat voivat kokoontua kaksi (2) tuntia ennen ottelun alkua nauttimaan alkudrinkit. Henkilökuntamme ohjaa teidät Klubilta aitioonne toiveidenne mukaisesti, aikaisintaan 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Klubiravintola sijaitsee Isku Areenan ison parkkialueen puoleisella seinustalla.

Varauksen voi perua veloituksetta 14 vuorokautta ennen ottelua. Mikäli varaus peruutetaan 8-13 vuorokautta ennen ottelua, veloitamme 50% aitiovuokrasta ja tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Ryhmäkoon muutoksista voi ilmoittaa vielä 3 päivää ennen ottelua veloituksetta.

Aitiovuokra, otteluliput sekä tarjoilut veloitetaan ottelun jälkeen. Laskutusasiakkaillemme käytämme 14pv maksuehtoa. Vaihtoehtoisesti teillä on myös mahdollisuus maksaa paikan päällä.

Aitioiden ruoka- ja juomatilaukset tehdään tilausvahvistuksen yhteydessä tulevan linkin kautta.​​​​​​