Aitiot | Pelicans

Aitiot

Isku Areena tarjoaa jääkiekon ystäville mainion mahdollisuuden seurata Pelicansin otteluita ylellisen mukavasti ja tyylikkäästi – huippupaikoilta.

Yksityistä ylellisyyttä

Tasokkaasti Isku Areenan aitiossa

Isku Areena tarjoaa jääkiekon ystäville mainion mahdollisuuden seurata Pelicansin otteluita ylellisen mukavasti ja tyylikkäästi – huippupaikoilta. Kaikki Isku Areenan aitiot sijaitsevat näkyvyydeltään loistavilla paikoilla.

Pelicans on sisustanut omat aitionsa eri teemoilla tyylikkäästi, mutta toimivasti. Aitioissa on mainiot tilat yhdessäoloon tai neuvonpitoon. Aition voi vuokrata yksittäiseen otteluun tai halutessaan koko kaudeksi.

Aitiot ovat käytettävissä normaalisti 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun aikana ja tunti pelin jälkeen (myös erikoisaikataulut mahdollisia, niistä sovittava etukäteen).

Palvelua omien toiveiden mukaan

Kun vuokraat aition, päätät itse, millaista tarjoilua sinne haluat. Ravintolamme kautta voit valita laadukkaat lämpimät ruoat, maukkaat jälkiruoat ja juomat runsaiden vaihtoehtojen joukosta – tarpeiden ja tunnelmien mukaan. Tilaukset tulee tehdä neljä arkipäivää ennen ottelua.

Tilat ja palvelut on mahdollista räätälöidä täysin tarpeidenne mukaan. Jääkiekko-ottelu on vain yksi vaihtoehto järjestää ikimuistoinen ilta Isku Areenalla. Kaupungin avarimmat ja näyttävimmät tilat soveltuvat täydellisesti myös yritysten sekä ystäväporukoiden illanviettoihin.

Rentoudu ja nauti!

Pelicansin aitioissa on vieraillut tyytyväistä väkeä. Hyvä ruoka ja juoma sekä vauhdikas jääkiekko on elämys niin vannoutuneelle kiekkokansalle kuin ensikertalaisille.

Aitioihin sisältyy:

  • Oma aitio 15-40 hengelle Isku Areenan parhailta paikoilta ottelun seuraamiseen
  • Pelicans Ravintoloiden Catering palvelut tilauksen mukaisesti
  • Oma WC, vesipiste sekä jääkaappi etukäteen täytettynä sekä televisio
  • Oma jonoton VIP-sisäänkäynti
  • Kokousmahdollisuus ennen ottelua
  • VIP-passit, jotka toimivat ottelulippuina
  • Aitiokatsomossa täydet A-oikeudet


Hintoihin lisätään alv. 10%


Katso Aitio-menumme tästä >>


VIP-Palvelut / Aitiot​​​​​​​​​​​​​​

vip(at)pelicans.fi
​​​​​​​+358 41 319 42 39Lisätiedot

Aitioiden sisäänkäynti on Klubiravintolamme kautta, ja sinne asiakkaat voivat kokoontua kaksi (2) tuntia ennen ottelun alkua. Henkilökuntamme ohjaa teidät Klubilta aitioon, aikaisintaan 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Klubiravintola sijaitsee Isku Areenan ison parkkialueen puoleisella seinustalla.

Aitiovarauksen voi perua veloituksetta 14 vuorokautta ennen ottelua. Mikäli varaus perutaan 8-13 vuorokautta ennen ottelua, veloitamme 50% aitiovuokrasta, ja tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Ryhmäkoon muutoksista voi ilmoittaa vielä 3 päivää ennen ottelua veloituksetta.

Aitiovuokra, otteluliput sekä tarjoilut veloitetaan ottelun jälkeen. Laskutusasiakkaillemme käytämme 14pv maksuehtoa. Vaihtoehtoisesti teillä on myös mahdollisuus maksaa paikan päällä.

Aitioiden ruoka- ja juomatilaukset tehdään tilausvahvistuksen yhteydessä tulevan linkin kautta.​​​​​​