Perjantai 24.3. 18:30 VS.

Pelicansin kausikortin sopimusehdot

Pelicansin kausikortin kestotilaussopimuksen päivitetyt sopimusehdot:

  1. Tilaaja voi perua Liigan kausikorttitilauksen kirjallisesti ennen seuraavan sarjakauden alkua, kuitenkin viimeistään 15. kesäkuuta 2022 mennessä. Mikäli tilaaja haluaa esimerkiksi perua kestotilauksen ennen sarjakautta 2023-2024, tulee se tehdä 15.6.2023 mennessä. Lisäksi voit peruttaa playoffs-kausikortin ilmoittamalla siitä kirjallisesti kahta viikkoa ennen Liigan runkosarjan loppua, jolloin tilauksesi jatkuu syksyllä runkosarjan käynnistyessä.


  1. Kaudella 22 - 23 kausikorttipaikan vaihtaminen on ilmaista. Tulevilla kausilla paikan vaihtaminen maksaa 20 euroa. Kausikorttipaikan vaihtaminen on mahdollista kauden päätyttyä viikkoa ennen kulloisenkin sarjakauden alkua. Kausikorttipaikan vaihtaminen tulee tapahtua Pelicansin toimistolla.


  1. Pelicansilla on oikeus muuttaa sopimusehtoja ennen sarjakauden alkua viimeistään 1.6. ja Pelicansin tulee ilmoittaa kausikorttien hinnat aina hyvissä ajoin ennen tilaajan oikeutta perua kestotilaus. Muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla, Pelicansin verkkosivuilla (www.pelicans.fi) tai muulla vastaavalla tavalla.


  1. Pelicans veloittaa kausikorttilaisiltaan playoffs-ottelut jälkikäteen toteutuneiden kotiotteluiden määrän mukaisesti.


  1. Pelicans ei ole velvollinen palauttamaan kausikortista maksettua kauppahintaa edes osittain, mikäli otteluita ei järjestetä Pelicansista riippumattomista syistä (ylivoimainen este). Tällainen este voi olla muun ohella Liigan tai viranomaisen määräys tai muu vastaava samanlaatuinen ilmoitus. Mikäli ylivoimaisen esteen vuoksi Pelicansin kotiotteluita ei voida järjestää sarjakauden aikana siten, että alkuperäisestä kotiottelumäärästä jää pelaamatta yli yksi kolmasosa, Pelicans tulee hyvittämään tilaajaa tältä ylittävältä osin järjestämättä jääneistä otteluista seuraavan kauden kausikorttihinnasta.


  1. Tilaaja on tutustunut huolellisesti Pelicansin kausikorttien hinnoitteluun ennen tilausta. Pelicans toimittaa kausikortin tai uuden kausitarran tilaajalle vain maksua vastaan. Pelicansilla on oikeus myös sulkea kausikortin käyttöoikeus, mikäli sitä ei ole täysimääräisesti maksettu. Pelicansilla on oikeus periä koko kausikortin kauppahinta siitä huolimatta, että tilaaja ei ole maksun laiminlyönnistä johtuen saanut kausikorttia haltuunsa tai käyttöönsä. Kausikortti lähetetään ennen kauden alkua postilähetyksenä, ellei muuta sovita.


  1. Kausikorttia ei saa siirtää kolmannelle, mikäli kausikortin hinnoittelu perustuu jäsen- tai muuhun tilaajan henkilöön liittyvään etuun.


Pelicans käsittelee tilaajien henkilötietoja tietosuojasäännösten mukaisesti (Katso pelicans.fi/tietosuojaseloste).