Adam Baresille jatkosopimus | Pelicans

Torstai 22.8. 18:00 VS.

Adam Baresille jatkosopimus

Bares ja Pelicans ovat kirjoittaneet vuoden jatkosopimuksen.

Lahden Pelicans ja Adam Bares ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen. Tämä nuori ja lahjakas pelaaja jatkaa näin ollen kehittymistään Lahdessa.

Bares on näyttänyt vahvaa potentiaaliaan jääkiekon parissa. Ennen Pelicansiin siirtymistä hän pelasi kotimaassaan Tšekissä, missä hän teki vaikutuksen kypsällä pelillään ja vahvalla työnteollaan. Edellisellä kaudella Pelicansissa Bares otti merkittäviä askeleita eteenpäin, ja hänen peliaikansa ja vastuunsa kasvoivat kauden aikana huomattavasti. Hän osoitti olevansa valmis pelaamaan Liigassa ja saavutti uuden tason pelaajana.

- Adam halusi jäädä vielä vuodeksi Pelicansiin treenaamaan ja kehittämään peliään. Edellisellä kaudella hän otti jo isoja askeleita Liigassa ja näytti, että pystyy jo pelaamaan tietyn määrän Liiga-pelejä. Adam ja me koemme, että Pelicans on hänelle paras paikka pelata tällä hetkellä, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kertoo.

Laukkanen uskoo, että Baresin sitoutuminen seuraan on merkki molemminpuolisesta luottamuksesta ja halusta kehittää joukkueen menestystä.

Ruotsalaishyökkääjälle on kirjoitettu kahden vuoden jatkosopimus Lahden Pelicansin kanssa kattaen kaudet 2024 - 2026. Bryggmanin kummiyrityksenä jatkaa OP Koti Järvi-Häme.

Lue lisää