Janne Juvonen ja Roope Elimäki jatkavat Pelicans-paidassa | Pelicans

Tiistai 2.4. 18:30 VS.

Janne Juvonen ja Roope Elimäki jatkavat Pelicans-paidassa

Viime kauden runkopelaajiin kuuluneiden Janne Juvosen ja Roope Elimäen lisäksi myös maalivahti Joonas Harald jatkaa Pelicansissa.

Maalivahti Janne Juvonen on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen Lahden Pelicansin kanssa. 22-vuotias Juvonen debytoi Liigassa kaudella 2011-2012 ja on edustanut koko Liiga-uransa ajan Pelicansia. Edellisellä kolmella kaudella Juvonen on kantanut päävastuun lahtelaisjoukkueen torjuntatöistä torjuntaprosentin ollessa jokaisella periodilla yli 91.

Juvosen sopimuksessa on NHL-pykälä, joka mahdollistaa miehen siirtymisen rapakon taakse 15.7 saakka.

- Juvonen on Liiga-tasolle erittäin kovan luokan ykkösmaalivahti ja olemme iloisia, että mies haluaa jatkaa kehittymistään Lahdessa, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

Tällä kaudella Liiga-debyyttinsä tehnyt maalivahti Joonas Harald jatkaa myös Pelicansissa. Mikäli Juvonen ei siis lähde NHL:ään, niin lahtelaisten maalivahtikolmikkona nähdään ensi kaudella Juvonen, Joona Voutilainen ja Harald.

Roope Elimäen optio käyttöön

Roope Elimäen Liiga-sopimuksessa oli optio ensi kaudesta, jonka Pelicans halusi myös käyttää ja näin 23-vuotias keskushyökkääjä pelaa Lahdessa myös kaudella 2017-2018. Kuluneella kaudella Elimäki pelasi Pelicansin riveissä 51 ottelua pistein 7+4. Mies oli myös Pelicansin keskushyökkääjistä paras aloittaja voittoprosentilla 56,8.

Elimäki on kovasti töitä tekevä ja hyvin luisteleva taistelija, joka otti kuluneella kaudella selviä kehitysaskeleita myös kiekollisessa pelissä. Uskomme, että kehitys jatkuu myös tulevaisuudessa ja siksi halusimme pitää Elimäen Lahdessa, Laukkanen kertoo.