Jimi Junkkari vuoden sopimuksella Pelicansin pakistoon | Pelicans

Perjantai 18.10. 18:30 VS.

Jimi Junkkari vuoden sopimuksella Pelicansin pakistoon

Lahden Pelicans on solminut vuoden jatkosopimuksen Pelicansin junioripolun läpikäyneen puolustajan Jimi Junkkarin kanssa.

19-vuotias lahtelaispuolustaja on Pelicansin omia kasvatteja. Turkoosin junioripolun kulkenut Junkkari pelasi kaudella 2023-2024 37 ottelua Pelicansin U20-joukkueessa keräten tehot 2+12. Kokemusta Liiga-kaukalosta hän kävi hakemassa yhden ottelun verran. Liiga- ja U20-kaukaloiden lisäksi kokemusta on kertynyt myös maajoukkuetasolla U17-, U18-, U19-, sekä U20-joukkueissa.


Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkasen mukaan nuori puolustaja omaa korkean potentiaalin:


"Jimi on oman junioripolkumme läpikäynyt pelaaja. Kehitys ei ole edennyt aivan täydessä mittakaavassa mutta näemme hänessä suuren potentiaalin. Jimi on ollut juniorivuosista lähtien organisaatiossamme ja uskomme että kaivamalla esiin hänen potentiaalinsa, pystymme hyödyntämään hänen taitonsa täysimittaisesti,” kommentoi Laukkanen.


Junkkarin kummiyrityksenä toimii Berater.

Varmista paikkasi turkoosissa tarinassa myös tulevaisuudessa hankkimalla kausikortti kaudelle 2024–2025! Kausikortteja on tarjolla rajallinen määrä, joten nyt kannattaa toimia ripeästi. Pelicansin kausikortti toimii etukorttina myös Isku Areenan ulkopuolella!

Lue lisää