Katsomomuutoksia Isku Areenassa – ”Turkoosin kulman” fanijoukko luo jatkossa tunnelmaa entistä lähempänä jäätä | Pelicans

Perjantai 4.10. 18:30 VS.

Katsomomuutoksia Isku Areenassa – ”Turkoosin kulman” fanijoukko luo jatkossa tunnelmaa entistä lähempänä jäätä

Hyppyrimäkien puoleisessa päädyssä aiemmin sijainnut Pelicansin kannattajakatsomo levittäytyy jatkossa Ravintola Lämärin edustalle.

Ravintola Lämärin päätyyn levittäytyneeseen kannattajakatsomoon ovat tervetulleita kaikki Pelicans-henkiset katsojat.

Isku Areenan katsomomuutokset tuovat vannoituneimmat Pelicans-fanit entistä lähemmäs kaukalon tapahtumia. Ravintola Lämärin päätyyn siirtynyt kotijoukkueen kannattajakatsomo eli niin sanottu ”Turkoosikulma” sijaitsi aiemmin hallin toisella puolella.

- Haluamme uudistaa ottelutapahtumaamme ja luoda katsojille uudenlaisia kokemuksia. Kun äänekkäät ja eläväiset kannattajamme ovat lähempänä jäätä, tunnelma kohoaa samalla koko hallissa. Myös ”kuudennen kenttäpelaajan” efekti paranee entisestään ja mekkala vastustajan maalivahdin takana lisääntyy, kommentoi Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen.

Alkavalla Liiga-kaudella Pelicans hyökkää kotiotteluidensa ensimmäiset ja kolmannet erät kannattajakatsomon suuntaan. Tämä tietää vierasjoukkueiden veskareille 40:tä kuumottavaa minuuttia turkoosiväritteisen faniseinämän välittömässä läheisyydessä.

Kannattajakatsomo sai turkoosin maalipintansa ahkerien Pelicans-kannattajien toimesta.

Vaikka Pelicans pelaa alkavan kauden kotiottelunsa mustilla pelipaidoilla, Isku Areenan kannattajakatsomossa turkoosi säilyttää yhä asemansa valtavärinä. Pensselit ja telat ovat heiluneet ahkerien Pelicans-kannattajien käsissä menneiden viikkojen aikana.

Maalaustalkoisiin osallistuneiden kannattajien keskuudessa katsomouudistus koetaan positiivisena asiana.

- Kaikki seisomakatsojat on keskitetty täst edes samaan kulmaan. Näin ollen tunnelmanluontipotentiaali kasvaa ja samalla kynnys kannattajajoukkoon liittymisestä todennäköisesti madaltuu, tuumii Lahen Turkoosi -kannattajayhteisön keulamies Toni Villgren.

Laajentuneeseen ja paikkaa vaihtaneeseen kannattajakatsomoon ovat tervetulleita kaikki Pelicans-henkiset katsojat. Riehakasta tunnelmaa tulvivaan fanikulmaukseen kipuaminen ei siis vaadi erillistä kannattajaryhmän jäsenyyttä – kausikortti tai seisomakatsomolippu riittää.

Vieraskannattajien fanikarsina sijaitsee alkavalla kaudella A5-katsomolohkon yläpuolella.

Vielä viime kaudella kotijoukkueen kannattajakatsomona toiminut A6-lohko on täyttynyt sinisillä kuppipenkeillä. Edelliskausiin verrattuna myös pääkatsomon (A1-A5) yläpuolella on tarjolla entistä enemmän laadukkaita istumapaikkoja.

Isku Areenan pohjapiirrustus.

Isku Areenan muutokset eivät rajoitu ainoastaan katsomon puolelle. Ravintola Lämärin alla sijaitseva ravintola Alapesä toimii alkavalla kaudella Pelicans-kannattajien yhteisenä ajanviettopaikkana.

- Haluamme tarjota kannattajillemme oman tilan, missä he pääsevät kokoontumaan ja verkostoitumaan. Kannattajat saavat osallistua tilan suunnitteluun ja sisustukseen. Haluamme, että tilassa huokuu konkreettisesti Pelicansin kannattajayhteisön positiivinen henki. Alapesän ovet ovat avoinna kaikille Pelicansista kiinnostuneille katsojille, toimitusjohtaja Pöyhönen sanoo.


Liigan runkosarjan kotiavaus: Pelicans-KalPa perjantaina 16.9. klo 18.30 Isku Areenassa.
Liput matsiin tästä!

Pelicansin uusi kannattajakatsomo on ensi kertaa käytössä perjantain kotiavauksessa KalPaa vastaan.