Kauan odotettu pelaajauutinen on täällä - Lars Bryggmanille kahde | Pelicans

Perjantai 4.10. 18:30 VS.

Kauan odotettu pelaajauutinen on täällä - Lars Bryggmanille kahden vuoden jatkosopimus!

Ruotsalaishyökkääjälle on kirjoitettu kahden vuoden jatkosopimus Lahden Pelicansin kanssa kattaen kaudet 2024 - 2026. Bryggmanin kummiyrityksenä jatkaa OP Koti Järvi-Häme.

Stora-Lasse, Seksi-Lasse, Iso-Lasse - rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta on vain yksi Lars Bryggman! Tämän miehen sopimusta on odotettu jo jonkun aikaa ja näin juhannuksen kynnyksellä on oiva hetki läjäyttää sopimusuutiset pöytään.

Bryggman ei jättänyt kaudella 2023 - 24 ketään kylmäksi ja luottopistemies takoi runkosarjassa pisteet 20+25=45 ja playoffs-otteluissa pisteet 5+5=10. Bryggmanin merkittävin maali nähtiin varmasti huhtikuussa 2024, kun Bryggman laukaisi voittomaalin Helsingin IFK:ta vastaan viimeisellä peliminuutilla neljännesfinaaleiden seiskaottelussa.

- "Lasse" on luotettava ja monipuolinen pelaaja, jonka osaaminen näkyy myös tulostaululla. Lasse osoittaa jokapäiväisellä tekemisellään erinomaista esimerkkiä joukkueen sisällä, ja on erittäin arvostettu johtaja jäällä ja jään ulkopuolella. Lahdesta on tullut Lasselle tärkeä paikka ja mahtavaa nähdä hänet taas ensi kaudella antamassa kaikkensa Pelicansille, Pelicansin päävalmentaja Juhamatti Yli-Junnila sanailee.

OP Koti Järvi-Hämettä sekä Pelicansia molempia yhdistää pitkä historia ja syvät juuret Päijät-Hämeen toimialueella. Molempia organisaatioita yhdistää liikunnan ilon ja tärkeyden lisäksi myös tärkeä työ vastuullisuuden parissa.

OP Koti Järvi-Häme toimii jo toista kautta ”Lassen” kummiyrityksenä, ja kummipelaajat ovat koettu tärkeäksi osaksi yhteistyötä ja mahdollisuuden päästä tukemaan joukkuetta ja pelaajia henkilökohtaisemmalla tasolla. OP Järvi-Hämeen muita kummipelaajia ovat Pelicansiin kaudella 23–24 siirtynyt Juhamatti Aaltonen, Vääksyn oma poika Onni Käyhkö sekä kiekkotaituri Ryan Lasch.

Harjoituskaudella 2024-2025 Pelicans kohtaa Mikkelin Jukurit sekä Hämeenlinnan HPK:n.

Lue lisää