Mehiläisen loukkaantumis- ja viikkoraportti: Täysien sarjapisteiden viikonloppu | Pelicans

Perjantai 18.10. 18:30 VS.

Mehiläisen loukkaantumis- ja viikkoraportti: Täysien sarjapisteiden viikonloppu

Pelicansin Liiga-miehistö jatkoi viikonvaihteessa voitokkaana kukistettuaan Tapparan ja Jukurit. Iskussa olivat myös U20- ja U18-joukkueet, jotka haalivat niin ikään täydet pisteet kahdesta ottelustaan.

Pelicansin viikonloppu käynnistyi Liigassa makealla kotivoitolla, kun Tappara kaatui jykevällä kolmannen erän kirillä 3–2-lukemin. Isänniltä maalinteossa kunnostautuivat ensimmäisensä Pelicans-paidassa tehnyt Miro Väänänen, Ryan Lasch sekä toisessa pelissä peräkkäin osunut Wyatt Kalynuk. Maalinsuulla Olof Lindbom torjui 23 kertaa.

Kolmas peräkkäinen voitto lohkesi lauantaina Mikkelistä Pelicansin päihitettyä Jukurit 4–1-numeroin Leevi Tukiaisen (2), Libor Zabranskyn ja Lars Bryggmanin osumilla. Erinomainen Lindbom torjui voiton eteen 21 kutia.

Voitot nostivat Pelicansin sarjataulukossa sijalle 12. Joukkueen loukkaantuneiden listalla jatkaa Onni Käyhkö.

Pelicans U20 oli niin ikään lyönnissä viikonlopun peleissään. Perjantaina HIFK kaatui Helsingissä maalein 2–1 Tomas Poletinin kolmannen erän maaleilla. Veräjällä Jasper Lattu venyi kiekon tielle 18 kertaa.

Lauantaina pelikaanit ottivat puolestaan kotijäällään 4–3-voiton Jokereista. Joona Kumpula maalasi Pelicansille kahdesti, Aatu Pohjalainen ja Poletin kertaalleen. Torjuntavuorossa ollut Topi Jokinen merkkautti 22 torjuntaa. Pelicans on sarjassa hienosti kolmantena kahdeksan pelatun ottelun jälkeen.

Pelicans U18 nipisti viikonvaihteessa Ilvekseltä täydet kuusi sarjapistettä. Perjantain 3–1-vierasvoitossa tupsukorvia maaleillaan kurittivat Lauri Koskinen (2) ja Jasper Heikkinen. Jaakko Uotila oli tolppien välissä mies paikallaan 26 torjunnallaan.

Ilves joutui poistumaan tyhjin käsin myös Lahdesta, kun Luka Arkon (2), Mici Kasurisen (1+1), Severi Sipilän ja Heikkisen onnistumiset takasivat lauantaina tamperelaisista 5–4-voiton. Frantisek Poletin koppasi maalillaan 31 kiekkoa. Pelicans on 10 kierroksen jälkeen taulukossa kuudentena.