Niklas Virtaselle vuoden jatkosopimus | Pelicans

Sunnuntai 8.9. 16:00 VS.

Niklas Virtaselle vuoden jatkosopimus

Lahden Pelicans on solminut vuoden jatkosopimuksen Niklas Virtasen kanssa.

Lahden Pelicans on sopinut vuoden jatkosopimuksen Laitilasta kotoisin olevan hyökkääjän Niklas Virtasen kanssa. Sopimus varmistaa, että monipuolinen ja luotettava hyökkääjä jatkaa joukkuetta vahvistavana voimana kaudella 2024-2025.


24-vuotias Niklas Virtanen hyppäsi Pelicansin Liiga-joukkueen matkaan viime kaudella 2023-2024. Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkasen mukaan Virtasen omaama periksiantamaton asenne ja sitoutuminen joukkueen yhteiseen tavoitteeseen tekee hänestä arvokkaan lisän Pelicans-miehistöön:


-Virtanen on periksiantamaton ja monikäyttöinen pelaaja. Hänelle käy rooli kun rooli ja hän tekee kentällä mitä vain joukkueen eteen, erittäin kuuliainen pelaaja, kommentoi Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen.


Viime kaudella Virtanen pelasi Pelicansin mukana 26 runkosarjaottelua, keräten tehot 2+1. Lukon juniorijoukkueissa uransa aloittanut Virtanen kerrytti muutaman kauden verran kokemusta Heinolan Peliitoissa ennen Pelicansiin siirtymistä. Kaudella 2022-2023 Virtanen kirjautti Peliitoissa pelatessaan 39 ottelussa tehot 18+13.



Virtasen kummiyrityksenä toimii Asianajotoimisto Lehti.