Otteluraportti: Lukko löi Pelicansin läpiajo-osumillaan | Pelicans

Perjantai 27.9. 19:30 VS.

Otteluraportti: Lukko löi Pelicansin läpiajo-osumillaan

Lahteen matkustanut Rauman Lukko lannisti Pelicansin toisen erän pikamaaleillaan ja nollasi kotijoukkueen 4–0-lukemin.

Rasmus Kumpulainen kantoi Lukko-pelissä Pelicansin kultakypärää. (Kuva: Tomi Natri)

Keskiviikkona Liigan kotiavauksessaan Ässille taipunut Pelicans jatkoi runkosarjaansa perjantaina Isku Areenassa Lukkoa vastaan. Isännät tulivat porteista hyvällä peli-ilmeellä ja hallitsivat niukasti avauserää, jossa ei kuitenkaan vielä osumia nähty.

Toisen erän viidennellä minuutilla Lukko sai ylivoimallaan pelivälineen ohi Pelicans-vahti Olof Lindbomin, mutta Sebastian Revon maali vietiin pois maalivahdin häirintänä Pelicansin haaston seurauksena.

Ottelun avausmaali syntyi ajassa 29:08 alivoimalla, kun Steven Jandric karkasi Pelicansin viisikolta läpiajoon, eikä liukasliikkeinen hyökkääjä tilanteessa erehtynyt. Vain reipas minuutti myöhemmin Lukko onnistui jälleen läpiajosta Henri Ikosen uitettua lukemat 0–2:een.

Pelicansin kenttätasapaino petti kolmannen kerran lyhyen ajan sisään ajassa 32:04, kun Ikonen viimeisteli läpiajosta erän toisen osumansa vieden vieraat jo 3–0-johtoon.

Viimeisessä erässä kotijoukkueella oli tilaisuutensa kavennukseen, mutta Lukko-kassari John Lethemon ei ollut tällä erää ohitettavissa. Ex-Pelicans Niclas Almari onnistui vielä kertaalleen maalinteossa siniviivalta, joten sarjapisteet lähtivät Lukon mukana Raumalle maalein 4–0.

Pelikaanimiehistö päättää kolmen ottelun viikkonsa lauantaina Ilveksen vieraana.