Otteluraportti: Pelicans kukisti HPK:n toistamiseen | Pelicans

Keskiviikko 18.9. 18:30 VS.

Otteluraportti: Pelicans kukisti HPK:n toistamiseen

Turkoosimiehistö päätti torstaina harjoituskautensa voitokkaasti kotikaukalossaan. Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan käyty taisto ratkesi isäntien eduksi Konsta Hirvosen iskemällä loppuhetkien 3–2-voittomaalilla.

Konsta Hirvosen tahtomaali takasi Pelicansille viikon toisen voiton HPK:sta. (Kuva: Tomi Natri)

Illan joukkueet olivat entuudestaan tuttuja toisilleen, sillä Pelicans ja HPK olivat vastatusten keskiviikkonakin. Turkoosipaidat siirtyivät kuskin paikalle myös Lahdessa pelatussa kamppailussa, kun Adam Bares (Iikka Kangasniemi) karkasi vieraiden puolustukselta maalintekoon ajassa 12:53.

Varsin hidasvauhtisessa ottelussa saatiin odotella seuraavaa täysosumaa aina pelin jälkimmäiselle puoliskolle asti. Keskiviikkona Pelicansille 1–3-lukemin taipuneen HPK:n tasoitusmaalin laukoi ruuhkan takaa Kalle Kangas ajassa 30:57.

Pelicansin tolppien välissä nähtiin ensimmäistä kertaa uuden kotiyleisön edessä esiintynyt ruotsalainen Olof Lindbom.
Vain reilu minuutti tasoituksesta hämeenlinnalaiset siirtyivät 2–1-johtoon, kun Christopher Bengtsson pääsi yllättämään Lindbomin terävällä kudillaan ylivoimalla.

Kolmannessa erässä Pelicans tuli tasoihin niin ikään ylivoimalla. Verkkoa heilutti nyt tshekkipakki Libor Zabransky (Elias Vilén, Rasmus Kumpulainen), jolle osuma oli treenikauden toinen.

Jäähyjen sävyttämillä viimeisillä minuuteilla nähtiin myös ottelun ratkaisu, kun Konsta Hirvonen (Michal Jordan) nosti tahtomaalillaan isännät 3–2-voittoon ajassa 58:38 syntyneellä osumalla.

Pelicans voitti näin neljästä kauteen valmistavasta taistostaan kolme. Kilpailullinen kausi käynnistyy Lahdessa CHL:n merkeissä ensi viikon perjantaina. CHL-avaukseen Isku Areenaan vieraaksi saapuu ruotsalainen Färjestad BK.