Otteluraportti: Pelicansin voittoputkelle jatkoa Jukurien vieraana | Pelicans

Keskiviikko 16.10. 18:30 VS.

Otteluraportti: Pelicansin voittoputkelle jatkoa Jukurien vieraana

Turkoosimiehistö otti lauantai-iltana kolmannen peräkkäisen voittonsa lyömällä vierasjäällä Jukurit maalein 4–1. Tehokkaasti viimeistellyt Pelicans sai taistoon loistoalun Leevi Tukiaisen kahdella osumalla.

Pelicans-miehistö antoi kiitoksensa runsaslukuiselle kannattajajoukolle. (Kuva: Mikko Kankainen)

Kahden voittopelin saattelemana Mikkeliin matkannut Pelicans oli ytimessä heti alussa myös Jukureita vastaan. Taistoa oli käyty kolmisen minuuttia, kun Leevi Tukiainen kiskaisi aloitusvoiton jälkeen kauden kolmannellaan vieraat 1–0-johtoon Miika Roineen ja Rasmus Kumpulaisen syötöistä

Vajaa kolme minuuttia edellisestä Pelicans onnistui maalinteossa ensimmäisellä ylivoimallaan. Tilanteessa asialla oli tuttu kolmikko: Kumpulainen ja Roine tekivät painottomalle puolelle esityön Tukiaiselle, joka sai painaa limpun puolityhjään reppuun.

Jukurit-vahti Eetu Anttila ohitettiin kolmannen kerran heti toisen erän alussa. Nyt kauden ensimmäisen osumansa iski Libor Zabransky, joka niittasi keskikaistasta Pelicansin 3–0 edelle Iikka Kangasniemen ja Lubos Horkyn alustuksesta.

Toisen erän loppuun pelikaanimiehistölle sattui heikompi jakso, mutta Jukurit ei kavennuksessa onnistunut 5–3-ylivoimasta huolimatta. Isännät saivat kuparisensa rikki lopulta viimeisen erän jälkimmäisellä puoliskolla, kun Kim Johanssonin kuti painui ylivoimalla ruuhkan takaa ohi mainiosti torjuneen Olof Lindbomin.

Pelicansin voittoluvut kirjattiin 4–1-lukemin Lars Bryggmanin viimeisteltyä lopussa tyhjiin illalle sinetin Michal Jordanin ja Johannes Johannesenin syötöistä.

Turkoosimiehistön pelit jatkuvat ensi viikon keskiviikkona CHL:n merkeissä Tshekissä HC Pardubicen vieraana.