Päijät-Hämeen vanhainkotien asukkaat toivat iloa Isku Areenalle - | Pelicans

Perjantai 4.10. 18:30 VS.

Päijät-Hämeen vanhainkotien asukkaat toivat iloa Isku Areenalle - torstaipäivä oli täynnä iloa, yhdessäoloa ja musiikkia!

Palvelutalo Marttilan, Lehtiojan palvelukeskuksen, Johannakodin, Kärpäsen palvelutalon ja Palvelutalo Erkkilän asukkaita saapui viime torstaina Isku Areenalle nauttimaan yhteisestä päivästä.

Pelicansin miehistöstä Lars Bryggman pääsi avuksi huolehtimaan vieraista. (Kuva: Niko Peipsalo)

Torstaina 26. syyskuuta Isku Areenalla järjestettiin sydämellinen ja ilontäyteinen tapahtuma, johon oli kutsuttu Päijät-Hämeen vanhainkotien asukkaita. Tapahtuma oli lämminhenkinen osoitus yhteisöllisyydestä ja siitä, kuinka tärkeää on huolehtia kaikista alueen asukkaista.

Tapahtuma alkoi yhteisellä lounaalla, jossa vanhainkotien asukkaat saivat nauttia herkullisesta ruoasta ja hyvästä seurasta. Päivän musiikkiohjelma oli vaikuttava: Lotilan koulun 5. luokan kuoro esitti kauniita kappaleita, ja lahtelainen Vilen's-yhtye nostatti tunnelmaa energisillä esityksillään. Musiikki sai yleisön hymyilemään, ja kun yhteislaulut alkoivat, ei kukaan jäänyt hiljaiseksi. Kaikille tutut kappaleet saivat osallistujat innostumaan ja laulamaan mukana.

Tapahtumassa olivat mukana myös Hämeen Pelastuslaitos ja Hämeen Poliisilaitos, jotka esittelivät toimintaansa ja kertoivat turvallisuusvinkkejä ikäihmisille. Heidän läsnäolonsa toi lisäarvoa tapahtumaan, ja osallistujat saivat mielenkiintoista tietoa sekä mahdollisuuden kysyä mieltään askarruttavista asioista. Koulutuskeskus Salpauksen uudet lähihoitajaopiskelijat olivat auttamassa päivän järjestelyistä ja huolehtivat, että vanhemmalla ikäpolvella oli miellyttävä päivä Iskulla.

Tapahtuma oli menestys vastuullisten kumppaneidemme myötä, ja se jätti lämpimän muiston kaikille osallistujille.

Tilaisuus osoitti, kuinka pienillä teoilla voidaan tuoda iloa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Päivää mukana mahdollistamassa olivat: