Keskiviikko 2.9. 18:30 VS.

Pelicans Ravintoloiden yhtiötoiminta laajenee golf-kentille

Pelicans Ravintolat Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Lahden Golf Oy:n kanssa, minkä myötä Takkulan ravintolaliiketoiminta siirtyy Pelicans Ravintoloiden hallintaan. Takkulan ravintolatoiminnan pyörittäminen on yksi osa yhtiön strategiaa, jossa liiketoiminnan kasvua haetaan laajentamalla yhtiön toimintaa jääkiekkokauden ulkopuolelle.

Pelicans Ravintolat Oy on kehittänyt viime vuosina toimintaansa muun muassa järjestämällä Isku Areenalla jääkiekko-otteluiden ulkopuolisia tapahtumia, kuten musiikkikonsertteja ja erilaisia firmatilaisuuksia. Takkulan ravintolaliiketoiminta on sesonkiluontoista ja täydentää sopivasti Pelicans Ravintoloiden toimintaa muuten hiljaisempana kevät- ja kesäaikana. Kahden urheilun ympärillä pyörivän kausiluontoisen bisneksen välillä löytyy looginen synergia.

- Pelicans ravintoloiden liiketoiminta ja –vaihto ovat kehittyneet voimakkaasti positiiviseen suuntaan ja tällä toimintamme laajentamisella muuten hiljaisemmalle kevät- ja kesäkaudelle haluamme hakea sille jatkumoa. Myös brändiajattelun näkökulmasta kyseessä on hyvin looginen askel. Pelicans tulee näyttäytymään potentiaalisille katsojille ja yhteistyökumppaneille uudella tavalla ja välillisesti tämä tulee varmasti vaikuttamaan myös kiekkobisnekseen näkyvyyden ja tunnettavuuden kautta, Pelicans Ravintoloiden toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen avaa uuden toiminnan taustoja ja mahdollisuuksia.

Lahden Golfin toimitusjohtaja Tommi Nikunen on Pöyhösen kanssa samoilla linjoilla ja näkee ravintolatoiminnan lisäksi yhteistyön hyödyttävän myös muilla tavoin Lahden Golfia.

- Kovat odotukset ovat tähän yhteistyöhön. Olemme tehneet Pelicansin kanssa yhteistyötä aiemminkin ja olemme toisillemme tuttuja. Uskon, että ravintolatoiminnan lisäksi tämä poikii paljon muutakin hyvää. Meidän toimintakaudet menevät sopivasti limittäin ja yhteistyötä pitää pystyä tekemään yli lajirajojen. Jääkiekko on sellainen laji, että siellä lajivalinta tehdään jo nuorena, minkä myötä lajin parista tulee luontaista poistumaa nuoressa iässä. Heille meillä on tarjolla hyvä vaihtoehtoinen elinikäinen lajiharrastus, Nikunen järkeilee.

Lahden Golfin hallituksen puheenjohtaja Harri Leino uskoo Pelicans Ravintoloiden monipuolistavan Takkulan ravintolapalveluja.

- Meillä on odotukset, että saamme yhteistyön kautta monipuolistettua ravintolapalvelujamme. Lounastarjoilu on ollut hyvä jo aiemmin, mutta Pelicans Ravintoloilla on paljon osaamista tapahtumista ja yritystapahtumien järjestämisestä, mikä tuo meille toivottua lisäarvoa. Meillä oli oma palvelukuvaus ja sitä peilattiin Pelicans Ravintoloiden osaamiseen ja nämä kaksi osuivat mainiosti yhteen. Olemme myös tyytyväisiä, että saimme sinne hyvät vastuuhenkilöt, jotka tuntevat golf- ja palveluympäristön, Leino kommentoi.