Keskiviikko 2.9. 18:30 VS.

Pelicans vahvistaa ja laajentaa myyntiään Päijät-Hämeen ulkopuolella

Lahden Pelicans jatkaa uudistumistaan ja organisaatio hakee kasvua tehostamalla yhteistyökumppaneiden hankintaa ja myyntityötä entistä vahvemmin myös Päijät-Hämeen ulkopuolelle.

Päijät-Hämeen ulkopuolisesta myynnistä päävastuun tulee kantamaan myynnin ja markkinoinnin monitoimiosaaja Hasse Kallström.

- Olen tosi innoissani ja motivoitunut tästä mahdollisuudesta. Myynti on omaa ydinosaamistani ja jääkiekko lajina sekä Pelicans seurana ovat minulle tuttuja, joten odotan jo malttamattomana pääseväni tositoimiin, Kallström kommentoi.

Pelicansista kiinnostuneista ja seuran kannattajista iso osa vaikuttaa Päijät-Hämeen ulkopuolella. Esimerkiksi seuran digitaalisten kanavien seuraajista noin puolet asuu pääkaupunkiseudulla, joten myynnin aiempaa aktiivisempi suuntaaminen myös Päijät-Hämeen ulkopuolelle on looginen askel kasvun tavoittelussa.

- Yritysmyynti tuo meille tuloista merkittävän osan ja sen aktiivinen lisääminen sekä kasvattaminen ovat organisaation kehityksen kannalta ensisijaisen tärkeitä kärkiasioita. Muun muassa pääkaupunkiseutu tarjoaa tähän ison potentiaalin. Kasvattamalla organisaation tulovirtaa korreloituu se totta kai joukkueeseen jäällä, jonka kilpailukyvyn parantamiseen kaikki toimintamme tähtää, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu perustelee.