Keskiviikko 2.9. 18:30 VS.

Pelicansin organisaatioon myynti- ja tapahtumaosaamista

Lahtelainen monitoimiosaaja Hanna-Mari Peiju vahvistaa tulevaisuudessa Pelicansin organisaatiota. Naisen tehtävänkuvaan lahtelaisseurassa kuuluvat asiakkuudet ja tapahtumat.

Peijulla on pitkä ja värikäs työhistoria, joka pitää sisällään muun muassa juontajan töitä televisiossa ja radiossa sekä erilaisia myyntiin, markkinointiin ja tapahtumajärjestämiseen liittyviä tehtäviä Suomen suurimpien musiikkitoimijoiden parissa. Peiju on vaikuttanut esimerkiksi Nightwish –yhtyeen sekä viimeksi Apulanta –bändin taustalla.

- Pelicans on kehittyvä organisaatio, joka on sopivassa murrosvaiheessa, että tähän on hyvä paikka tulla mukaan. Täällä on mielettömät tekijät ja saamme varmasti kanavoitua energiat siihen, että täällä tullaan tekemään kovia juttuja. On hienoa tulla mukaan musiikkibisneksestä huippuluokan urheiluorganisaatioon ja uskon, että pystyn uusien asiakkuuksien lisäksi tuomaan seuraan uudenlaisia tapoja näkyä ja tehdä Pelicansista entistä enemmän koko Päijät-Hämeen juttu, Peiju kommentoi.

- Meille yhteistyökumppanuudet ovat isossa roolissa ja merkittävä tulonlähde. Hanna-Mari pystyy tuomaan meille tällä sektorilla valmiita uusia asiakkuuksia sekä tarvittavaa lisävoimaa uusien kumppaneiden hankintaan. Monipuolisen taustansa ja osaamisensa ansiosta Hanna-Marista on meille lisäksi paljon muutakin apua esimerkiksi koko ajan kasvavaan oheistapahtumapuoleemme sekä ottelutapahtumiin, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kertoo.