Keskiviikko 2.9. 18:30 VS.

Sami Hedbergin jäähallikiertue vierailee Lahden Isku Areenalla marraskuussa

Maailmanluokan Sami Hedberg On Ice -stand up -hallikiertue alkaa syksyllä 2017! Valtakunnallisen stand up -hallikiertueen liput tulevat myyntiin ylihuomenna keskiviikkona.

Sami Hedberg lähtee tämän vuoden loka-joulukuussa mittavalle 13 suurta hallia sisältävälle Sami Hedberg On Ice -stand up -kiertueelleen, joka ulottuu Suomen suurimpiin kaupunkeihin aina Helsingistä Rovaniemelle. Hedbergin ensimmäinen suuri hallikeikka koettiin jo vuonna 2013 loppuunmyydyllä Hartwall Areenalla, joten Sami odottaakin tulevaa kansainväliseen suureen tyyliin toteutettavaa kiertuetta huipputunnnelmissa.

- Mä uskon, että me ollaan tultu siihen vaiheeseen Suomessa, että ihmiset pystyvät nauttimaan stand upista myös isommassa koossa. En olisi voinut tehdä tällaista kiertuetta kymmenen vuotta sitten. Mua kiehtoo ajatus siitä, että tällainen show rakennetaan tyylikkäästi ja isosti stand upin ympärille lavasteiden ja naurujen kanssa, Hedberg kertoo.

- Meillä on hyvä porukka tässä takana, ja yli sadan ihmisen kanssa me pidetään huoli siitä, että tulossa on tuotannon puolelta hieno show. Kaksi tuntia kokovartaloviihdettä, hän lisää.

Hedberg vetäytyy tämän kesän keikkojen ja tämän Hedberg On Ice -kiertueen jälkeen määräämättömälle keikkatauolle, ja koko vuosi 2018 on pyhitetty täysin uudenlaisten asioiden tekemiseen.

- On tulossa kaikkea kivaa, mutta nyt halusin satsata isosti tähän, hän toteaa salamyhkäisenä.

Sami Hedberg On Ice -stand up -hallikiertue. Valtakunnallinen hallikiertue 13.10. – 8.12.2017:
Pe 13.10. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
La 14.10. Vaasa, Vaasa Arena
Pe 20.10. Rovaniemi, Lappi Areena
La 21.10. Oulu, Ouluhalli
Pe 3.11. Kuopio, Niiralan Monttu
Pe 10.11. Tampere, Tampereen jäähalli
La 11.11. Jyväskylä, Synergia-areena
Pe 17.11. Helsinki, Helsingin Jäähalli
La 18.11. Lahti, Isku Areena
Pe 24.11. Mikkeli, Mikkelin jäähalli
La 25.11. Hämeenlinna, Ritari-areena
La 2.12. Pori, Isomäki Areena
Pe 8.12. Turku, Gatorade Center