Taikuri palaa Pelicansiin - Iikka Kangasniemelle kahden vuoden so | Pelicans

Perjantai 20.9. 18:30 VS.

Taikuri palaa Pelicansiin - Iikka Kangasniemelle kahden vuoden sopimus

Lahden Pelicans on solminut kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Iikka Kangasniemien kanssa.

Lahden Pelicans on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen oululaislähtöisen hyökkääjän Iikka Kangasniemen kanssa. Sopimus sisältää ulkomaanoption kaudelle 2025-2026.


“Ihan mahtavaa tulla takaisin Lahteen. Siellä on tehty hyvää työtä useita vuosia ja tälle kaudelle on saatu taas kova joukkue kasaan. Motivaatio on todella korkealla ja tavoite on tietenkin päättää kausi korkeimmalla paikalla,” kommentoi Kangasniemi omaa sopimustaan.


Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kuvailee Kangasniemeä tärkeäksi lisäksi lahtelaisjoukkueen kentälle sekä koppielämään:


“Iikka on poikkeuksellisen taitava ja nopea hyökkääjä, joka tuo joukkueeseemme runsaasti hyökkäysvoimaa ja luovuutta. Hän pystyy parhaimmillaan ratkaisemaan pelejä ja tuomaan tehokkuutta joukkueeseen. Hänen taitonsa ja kokemuksensa tekevät hänestä tärkeän lisän sekä jäälle että koppiin,” kommentoi Laukkanen.


Moneen otteeseen turkooseissa nähty Kangasniemi kiekkoili kuluneella kaudella Tsekeissä HC Energie Karlovy Varyssa iskien 43 otteluun tehot 4+17. Viimeeksi Kangasniemi nähtiin Pelicansissa kaudella 2022-2023, jolloin hän taiteili 44 runkosarjaottelussa tehot 5+23. Finaaleihin päättyneissä pudotuspeleissä taskuraketti iski 18 otteluun 4 maalia sekä keräsi itselleen 14 syöttöpistettä.



Kangasniemen kummiyrityksenä kaudella 2024-2025 toimii Getadeal Oy.