Tomas Poletin vuoden sopimuksella Pelicansiin! | Pelicans

Torstai 22.8. 18:00 VS.

Tomas Poletin vuoden sopimuksella Pelicansiin!

17-vuotias tshekkiläinen on kirjoittanut vuoden sopimuksen Pelicansin kanssa. Poletinilla olisi ollut mahdollisuus lähteä pelaamaan Pohjois-Amerikkaan, mutta hän päätti jäädä vielä vuodeksi Pelicansiin kehittymään niin ihmisenä kuin pelaajana.

- Tomas on pelaaja josta uskon, että hänet tullaan varmaamaan NHL:ään ensi vuonna. Hänellä on uskomaton urakehitys jo tässä vaiheessa uraa takana; vuotta nuorempana 18-vuotiaiden kisoihin ja kehitys niin fyysisesti kuin pelillisesti on ollut huimaa. Uskon että tulevana kautena Tomas tulee tekemään hurjan harppauksen kehityksensä suhteen, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kertoo.

Kaudella 2023-24 Poletin pelasin Pelicansin U18- ja U20-joukkueissa sekä Tshekeissä.

Lue lisää Tomas Poletinin pelaajatilastoista täältä.


Tulevalle kaudelle Pelicansin junior-joukkue saa vahvistusta, kun Tomas Poletinin nuorempi veli, vuonna 2008 syntynyt Frantisek Poletin, siirtyy vahvistamaan maalivahtiosastoa.

- Frantisek on nuori ja lahjakas maalivahti. Hän on kilpailuhenkinen persoona, jolla halu kehittyä huippumaalivahdiksi. Frantisek on soittanut kykynsä jo kansainvälisissä peleissä ja lähtee nyt ottamaan seuraavaa askelta urheilijana uudessa ympäristössä, Pelicansin U20-joukkueen päävalmentaja Teemu Leppänen kuvailee.