Tony Virta täydentää Pelicansin valmennustiimin kaksivuotisella s | Pelicans

Perjantai 18.10. 18:30 VS.

Tony Virta täydentää Pelicansin valmennustiimin kaksivuotisella sopimuksella

Päijät-hämäläisjoukkue on kiinnittänyt kokeneen valmentajan Toni Virran HPK:sta kaksivuotisella sopimuksella Pelicansin valmennustiimiin.

Hämeenlinnasta kotoisin oleva 52-vuotias Tony Virta omaa pitkän uran jääkiekon parissa sekä pelaajana että valmentajana. Pelicansin menestys ja tapa toimia vakuutti edelliskaudella HPK:n riveissä valmentaneen Virran lahtelaisjoukkueen potentiaalista. Virta uskoo joukkueen rakenteen ja järjestelmän tarjoavan erinomaiset mahdollisuudet menestyä:


"Täällä on hienosti rakennettu joukkue ja systeemi on nykyään sillä tasolla, että täällä on oikeasti mahdollisuus pärjätä. Viimeisenä kahtena kautena pelit ovat jatkuneet pitkälle kevääseen, se on iso kehitys edellisestä," hän sanoo.


Pelicansin valmennustiimin täydentävän Virran tavoite on selkeä: hän puhuu voittamisesta. Joukkueen vahvan harjoittelukulttuurin ja ilmapiirin vahvistaminen on hänelle hyvin tärkeää ja Virran mukaan hyvää fiilistä ja joukkueen arvoja rakennetaankin jokapäiväisellä ja kovatasoisella harjoittelulla. Omassa valmentamisessaan hän korostaa selkeyttä ja rehellisyyttä, mikä on Virran mukaansa hänen omia vahvuuksiaan.


”Minä pyrin ja haluan olla selkeä ja suora sekä ennen kaikkea reilu ja rehellinen pelaajien suuntaan. Nuo varmaan ovat semmosia vahvuuksia, mitä minulla on. Tietysti kyllä tässä vuosien saatossa olen tämän pelinkin oppinut myös valmentamisen kautta,” kuvailee Virta itseään valmentajana.

Uusi turkoosivalmentaja odottaa innolla uuden kauden aloittamista Lahden Pelicansin valmennustiimissä ja on valmis antamaan kaikkensa joukkueen menestyksen eteen.


"Minusta on hienoa oppia uutta ja oppia tuntemaan uusia ihmisiä, paikkoja ja seuroja. Olen tosi innoissani tästä mahdollisuudesta," hän summaa.​​​​​​​
Katso Virran haastattelu kokonaisuudessaan Pelicansin YouTube-kanavalt

Kauden 2024-2025 Hämeen Herruus -ottelut:
HPK-Pelicans la 12.10. klo 16.00
Pelicans-HPK pe 18.10. klo 18.30
HPK-Pelicans pe 15.11. klo 18.30
Pelicans-HPK la 14.12. klo 17.00
Pelicans-HPK pe 31.01. klo 18.30
HPK-Pelicans la 01.02. klo 17.00

Varmista paikkasi turkoosissa tarinassa myös tulevaisuudessa hankkimalla kausikortti kaudelle 2024–2025! Kausikortteja on tarjolla rajallinen määrä, joten nyt kannattaa toimia ripeästi. Pelicansin kausikortti toimii etukorttina myös Isku Areenan ulkopuolella!

Lue lisää