Keskiviikko 2.9. 18:30 VS.

Niemisen johdolla kohti menestystä - kausikortit myydään nyt

Lahdessa kiekkokautta 2018-2019 odotetaan jo vesi kielellä. Tulevan kauden joukkue on valmis ja kasassa oleva ryhmä on enemmän kuin mielenkiintoinen.

Kausikortit myynnissä, oma paikkasi Isku Areenalle alkaen alle 10 euroa/ottelu.
Hanki kausarisi nyt >> http://bit.ly/PelicansKausikortit

Pelicansin pääkäskijänä aloitti tänä keväänä Ville Nieminen. Värikäs persoona tunnettiin jo pelaajaurallaan tinkimättömästä asenteestaan ja samaa asennetta sekä urheilullisuutta Stanley Cup -voittaja vaatii myös suojateiltaan. Nieminen on nykyaikainen pelaajalähtöinen valmentaja, joka nauttii suurta arvostusta nuorten sekä kokeneempienkin pelaajien keskuudessa.

Niemisen saapuminen Lahteen on omalta osaltaan lisännyt entisestään Pelicansin vetovoimaa nuorten pelaajien parissa. Tulevaksi kaudeksi Lahteen matkasivat muun muassa huippulupaava Jesse Ylönen sekä Euroopan lupaavimpien maalivahtien joukkoon lukeutuva Jakub Skarek. Kaksikko varattiin kesäkuussa Pohjois-Amerikkaan NHL-draftin alkukierroksilla. Kolmas tänä kesänä NHL-varauksen saanut, ensi kaudella Pelicans-paidassa nähtävä pelaaja, on lahtelaisen juniorimyllyn läpikäynyt Santtu Kinnunen.

Skarekin lisäksi Pelicans on vahvistunut kolmella kovalla ulkomaalaispelaajalla. Tshekeistä Skarekin tapaan Lahteen matkasi 27-vuotias Hynek Zohorna, joka pääsi kuluneen kauden päätteeksi juhlimaan maan mestaruutta. Zohorna oli pudotuspeleissä pitelemätön voittaen mestarijoukkueen pistepörssin 14 ottelun tehoilla 8+7=15.

Jääkiekon MM-kisoissa kiekkoilleista pelaajista Pelicans-paidassa ensi kaudella esiintyy Itävallan ykkösketjun 27-vuotias laituri Manuel Ganahl. Jykevyyttä puolustusosastolle tuo puolestaan SHL:ssä viimeiset kolme kautta vakuuttanut, niin ikään 27-vuotias, ruotsalaispakki Henrik Nilsson. Takalinjat ovat vahvistuneet Nilssonin lisäksi kahdella HIFK:n viime kauden runkopuolustajalla Oliwer Kaskella ja Miihkali Tepolla sekä päävalmentaja Niemisen luottosoturilla Keni Karalahdella.

Hyökkäystä on vahvistettu Ylösen, Ganahlin ja Zohornan lisäksi Mestistä dominoineella taskuraketilla Niklas Salolla sekä Sportista Lahteen matkanneella Mikko Laineella.

Lahtelaisten maalivahtiosasto meni myös kokonaan uusiksi, kun huippulupaavan Skarekin ohella tolppien välissä kiekkoja tällä kaudella pysäyttää JYP:n viime kaudella CHL-mestaruuteen torjunut Juho Olkinuora.

Uusien hankintojen lisäksi joukkueessa jatkavat viime kauden tärkeät runkopelaajat Jesse Mankisen, Antti Tyrväisen, Mikko Kousan, Aleksi Mustosen, Hannes Björnisen, Miska Siikosen ja Casimir Jürgensin johdolla, joten lähtökohdat ensi kauteen ovat enemmän kuin herkulliset.

Lahtelaisryhmä esiintyi lupaavasti jo kauden ensimmäisissä harjoitusotteluissa, kun Pelicans jyräsi vakuuttavasti puhtaalla pelillä Pitsiturnauksen voittoon päästämättä maaliakaan. Entistä vakuuttavamman suorituksesta teki se fakta, että joukkue joutui tulemaan toimeen ilman seitsemää tärkeää runkopelaajaa. Sen sijaan omat nuoret Severi Lahtisen johdolla näyttivät, että tänä vuonna odotettavissa on useamman nuoren Pelikaanin läpimurto.

Lahdessa tullaan pelaamaan ensi kaudella viihdyttävää ja vauhdikasta kiekkoa, jonka kruunaa yksilötaito ja periksiantamaton asenne. Myös sinulla on mahdollisuus olla mukana sen ytimessä. Kulje omiesi matkassa alusta päätyyn asti ja näytä tukesi päijäthämäläisen kiekkoilun lippulaivalle.

Hanki kausarisi nyt ja näe koko kausi omalta paikaltasi alkaen alle 10 euroa/ottelu

Pelicansin kausikortit myy lippu.fi -verkkokauppa >>

Kausikortin saat myös hankittua Lahden Trion Lippu.fi -myymälästä tai Pelicans Toimistolta.

HUOM! Kausikorttivaraukset jatkuvat helppona kestotilauksena. Halutessasi seurata mahdollisia Playoff-pelejä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Kausikortti aktivoidaan automaattisesti. Halutessasi jatkaa kausikorttia myös seuraavalle kaudelle, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Voit edelleenkin aina peruuttaa tulevan kauden kausikorttisi ilmoittamalla asiasta Pelicansin toimistolle helmikuun loppuun menessä. Tiedotamme ja otamme yhteyttä lisäksi aina peruutusmahdollisuudesta lähempänä ajankohtaa.

Kausikortilla saat

 • 30 runkosarjan kotiottelua, joista yksi ottelu pelataan mahdollisesti Tallinnassa Tondiraba Areenalla
 • Pelicansin syksyn kotona pelattavat harjoitusottelut
 • A-nuorten runkosarjan ottelut
 • Säilytät paikkasi automaattisesti Playoffs-otteluihin (Voit edelleen perua kortin Playoffs-vaiheeseen)
 • Istumapaikkakortilla sisäänpääsy myös Heinolan Peliittojen kotiotteluihin
 • -1€ Lounaan hinnasta Ravintola Lämäristä sekä Takkulan Klubiravintolasta
 • K18: Ravintola Armakseen jonon ohi klo 24 asti ja Winttiin ilmainen sisäänpääsy jonon ohi klo 24 asti (pl. erikoispyhät ja livekeikat)
 • Telian All Stars –passi kausikortin haltijalle 29,90 euroa kuukaudessa toistaiseksi voimassa olevana tilauksena tai 24,90 euroa kuukaudessa määräaikaisella 12 kuukauden sopimuksella. Lisätietoa >> https://www.telia.fi/liiga/tuotteet
  (Normaalihinnat kuluttajille 34,90€/kk ja 29,90€/kk)
 • Mahdollisuuden ostaa parkkikortin Isku Areenan hiekkakentälle koko kaudeksi hintaan 150€

Lisäpalvelut:

 • Halutessasi voit tilata kausikorttisi irtolippupakettina – yhden paketin lisämaksu on 10 euroa / kausi
 • Kadonneen kausikortin korvaamisesta perimme 20 euron toimitusmaksun.​​​​​​​


HINNASTO


KATSOMOKATSOMOLOHKOHINTA
PääkatsomoA2, A3, A4770 €
PääkatsomoA1, A5660 €
RingsideA, B ja D -katsomoiden rivit 1-3299 €
PäätyD1, D2450 €
PäätyB2, B3 (K-18 Anniskelukatsomo)600 €
PäätyB1 (K-18 Anniskelukatsomo)450 €
KlubikatsomoC1, C2, C3, C4950 €
KlubikatsomoC1, C2, C3, C4 rivi 1750 €
KlubikatsomoOmistaja650 €
Seisomakatsomoaikuinen, lapsi, opiskelija, eläkeläinen199 €
Premium KlubiC1, C2, C3, C41 450 €
Premium KlubiC1, C2, C3, C4 rivi 11 300 €


Kausikortin hintaan lisätään Lippu.fi käsittelykulu 7,5€

* Pelicansille on myönnetty anniskeluoikeus B-katsomoon, minkä vuoksi kyseiseen katsomolohkoon myydään kausikortteja ainoastaan täysi-ikäisille. K-18 anniskelualue EI koske fanikatsomoa.