Lauantai 24.10. 18:30 VS.

Jesse Welling liittyy Pelicansin valmennustiimiin

Pelicansin valmennusosasto vahvistuu.

42-vuotias Jesse Welling liittyy Pelicansin valmennukseen loppukauden mittaisella sopimuksella. Welling toimi alkukauden K-Vantaan Mestis-joukkueen päävalmentajana, mutta Welling ja seura purkivat sopimuksen aiemmin torstaina yhteisymmärryksessä.

Wellingiltä löytyy runsaasti valmentajakokemusta myös liigapenkkien takaa. Ex-kiekkoilija debytoi Liigassa JYP:n apuvalmentajana ja joukkueenjohtajana kaudella 2011-2012. Kauden päätteeksi jyväskyläläisseura juhli Suomen mestaruutta. Seuraavat seitsemän kautta Welling kuului Lukon valmennusryhmään, kunnes täksi kaudeksi mies pestattiin Vantaalle.

- Vantaalla tilanne ajautui siihen pisteeseen, että näin kaikkien osapuolten kannalta parhaaksi ratkaisuksi siirtyä sivuun. Sen päätöksen jälkeen hyvin nopealla aikataululla ilmeni mahdollisuus tulla Lahteen ja Pelicansiin hommiin. Organisaatiossa on entuudestaan tuttuja ihmisiä, joiden kanssa on aiemminkin keskusteltu mahdollisuudesta työskennellä täällä. Olen pettynyt siihen, miten asiat menivät Vantaalla, mutta samaan aikaan todella tyytyväinen tästä mahdollisuudesta mikä aukeni, Welling kommentoi.

- Welling on erittäin hyvä valmentaja, joka tuo paljon tietotaitoa ja osaamista Pelicansiin. Nuoreksi mieheksi Wellingiltä löytyy paljon kokemusta ja myös näkemystä, mitä voittava jääkiekko vaatii, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.