Lahden Pelicans on tehnyt vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Lubos Horkyn kanssa! | Pelicans

Keskiviikko 16.10. 18:30 VS.

Lahden Pelicans on tehnyt vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Lubos Horkyn kanssa!

Lahden Pelicans ja tšekkiläinen hyökkääjä Lubos Horky ovat solmineet kauden 2024-2025 kattavan jatkosopimuksen. Horkyn kummina jatkaa Koneistus Suomi Oy.

26-vuotias Lubos Horky jatkaa Lahden Pelicansissa vuoden jatkosopimuksella. Horky saapui Pelicansin hyökkäykseen viime kaudella ja pelasi turkoosipaidoissa 60 runkosarjaottelua ja 17 pudotuspeliottelua. Runkosarjassa tehokkaasta laukauksestaan tunnettu Horky viimeisteli pelatuissa otteluissaan 17 maalia ja jakoi 15 maalisyöttöä. Pudotuspeleissä Horky viimeisteli Pelicansille tärkeitä maaleja tehden pudotuspeliotteluissa tehot 4 maalia ja 2 maalisyöttöä.

Horky tunnetaan vahvana ja nopeana luistelijana, jolla on erinomainen laukaus. Ensimmäinen kausi Lahdessa näytti jo pelaajan potentiaalia ja ensi kaudella vauhdin voidaan odottaa kiihtyvän.

- Hienoa, että saatiin Horky pidettyä Lahdessa. Pelaajan potentiaali nähtiin jo viime kauden Liiga-kaukaloissa. Viime kausi oli Horkyn ensimmäinen ulkomailla, joten nyt kun kaupunki, ympäristö ja joukkue on jo tuttuja, voidaan odottaa kehityskäyrän nousevan pelaajan kohdalla entisestään, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

- Nautin ensimmäisestä kaudestani Lahdessa ja olen iloinen, että saan jatkaa täällä myös ensi kaudella. Viime kausi oli ensimmäinen kauteni ulkomailla, joten meni hetki aikaa totutella uusiin asioihin, mutta kauden aikana pelini kehittyi ja olen jo valmistautumassa tulevaan kauteen innolla ja uskon sen olevan vielä viime kautta parempi, Horky kommentoi sopimustaan.

Horkyn sopimus julkaistiin aikaisemmin jo OP Hämeen sosiaalisessa mediassa ja OP Mediassa, joka on OP:n oma asiakasmedia. Julkaisussa OP Hämeen kummipelaaja Elias Vilen esittelee joukkuekaveriaan seuraavasti:

- Joukkuekaverina Lubos on positiivinen, urheilullinen ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Kentällä taas Horky on nopea luistelija, jolla on erinomainen laukaus, Vilen kehuu.

Lahden Pelicans ja alueen osuuspankit tekevät tiivistä yhteistyötä. Ensimmäisenä Horkyn sopimuksesta tiedotti OP Häme sosiaalisessa mediassaan ja omassa asiakasmediassaan OP Mediassa. OP Hämeen tiedotteen sopimuksesta pääset lukemaan OP Mediasta: https://www.op-media.fi/op-hame/uutisia-op-hameen-yhteistyokumppanilta-lubos-horky-jatkaa-pelicansissa/

Yhteistyön yhtenä osa-alueena Pelicans hyökkääjä Elias Vilen jatkaa OP Hämeen kummipelaajana.