Lahden Tenniskerhon otteluraportti: Larmi palasi ja torjui heti nollapelin | Pelicans

Lahden Tenniskerhon otteluraportti: Larmi palasi ja torjui heti nollapelin

Pelicansin voittoputki kasvoi perjantaina neljän ottelun mittaiseksi lahtelaisten nujerrettua Lappeenrannassa SaiPan 3-0.

Nollapeli oli Emil Larmille kauden neljäs. (Kuva: Tomi Natri)

Varsin hyvävauhtisessa avauserässä maalinteossa onnistui vain Pelicans. Erää oli puolivälissään, kun Otto Kivenmäki lähetti Jiri Smejkalin läpiajoon, josta tshekkihyökkääjä viimeisteli jo kauden 12. maalinsa. Toinen syöttöpiste Lukas Jasekille. Emil Larmi joutui erässä tasaisesti torjuntatöihin, mutta SaiPa ei onnistunut maalinteossa kahdella ylivoimallaankaan.

Taistelu jatkui kiivaana myös kakkoserässä, jossa ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi Pelicansin yksi kaksiminuuttinen. SaiPa oli jälleen hallitsevampi osapuoli, mutta lahtelaisillakin oli omat tilaisuutensa maalintekoon.

Ratkaisu pelille saatiin kolme minuuttia ennen päätössummeria, kun Henri Nikkanen nosti luukulta limpun ohi Juho Markkasen ja lukemat 0-2:een. Kivenmäki teki osumaan erinomaisen esityön yhdessä Iikka Kangasniemen kanssa.Loppuluvut 0-3 sinetöi tyhjään maaliin Antti Tyrväinen (Smejkal, Jasek).

32 torjuneelle Larmille nollapeli oli jo kauden neljäs. Pelicans ja SaiPa kohtaavat uudelleen heti lauantaina Lahdessa. Ottelu Isku Areenassa alkaa klo 18.30.