Maalivahtiosastolle vahvistusta - Olof Lindbomille sopimus | Pelicans

Torstai 22.8. 18:00 VS.

Maalivahtiosastolle vahvistusta - Olof Lindbomille sopimus

Ruotsalaiselle NHL-varaukselle on kirjoitettu 1+1-vuotinen sopimus Lahden Pelicansin kanssa.

Lindbomin ura on edennyt laadukkaasta junioripolusta ECHL:n ja AHL:n kautta SM-liigan. NHL-joukkue New York Ranger varasi Lindbomin vuonna 2018 2. kierroksella.

- Olofin juonioripolku Djurgårdens IF:ssä yhdistettynä hänen haluunsa tehdä asiat koko ajan paremmin on mahdollistanut hänelle erittäin hyvät ja monupuoliset laji- ja pelitaidot. Pelikokemus Hockey Allsvenskan, ECHL:n ja AHL:n parissa ovat mahdollistaneet hänelle kehittämään pelin kulkuaan koko ajan nopeammaksi ja samalla luomaan itselleen vahvat toisteiset toimintamallit, Pelicansin joukkueenjohtaja ja maalivahtivalmentaja Toni Pasuri kertoo.

Kaudella 2023-24 Lindbom vietti suurimman osan ajasta ECHL:n Cincinnati Cyclones joukkueessa jossa hän pelasi 29 ottelua torjuntaprosentein 88,4. Edellisellä kaudella Linbom vahti myös maalia AHL:n Hartford Wolf Packin riveissä, ja runkosarjassa hän pelasi 6 ottelua torjuntaprosentein 91,6.

- Kaiken tämän lisäksi Olof on erittäin positiivinen, sosiaalinen ja kilpailuhenkinen kaveri. Meillä oli selkeä ajatus minkälaista maalivahtia ja persoonaa etsimme Patrikaisen kaveriksi. Olofin tulon myötä meillä on kaksi erittäin osaavaa maalivahtia kilpailemaan peliajasta, Pasuri jatkaa hyväntuulisesti.

Käy tutustumassa tarkemmin Lindbomin pelaajatilastoihin täältä.

Lindbomin kummina toimii Mikan & Anssin Autohuolto Oy.

Liigan 50-vuotisjuhlakausi alkaa lahtelaismiehistön osalta tiistaina 10.9. Jyväskylässä JYPin vieraana.

Lue lisää

Heinäkuun 6. Isku Areenan edustalla kisaillaan hyvänmielen katusählyturnauksen parissa. Päivään mahtuu katusähly lisäksi muutakin ohjelmaa, hyvää ruokaa ja juomaa sekä mahtava tunnelma läpi päivän.

Lue lisää