Otteluraportti: Avauserän onnistumiset takasivat Pelicansille pisteet SonderjyskE Vojensista | Pelicans

Perjantai 27.9. 19:30 VS.

Leevi Tukiainen ja Miika Roine tehoilivat Tanskan sunnuntai-illassa kolme pinnaa mieheen, kun Pelicans otti toisen CHL-voittonsa SonderjyskE Vojensin kustannuksella maalein 4–2.

CHL jatkui sunnuntaina Tanskassa neljännen ottelukierroksen merkeissä. Pelicans tuli jykevästi kamppailuun SonderjyskE Vojensia vastaan ja siirtyi 1–0-johtoon jo toisella minuutilla Miika Roineen viimeisteltyä maalin edestä Leevi Tukiaisen ja Petteri Riihisen syötöistä.

Pelin kuudennella minuutilla päijäthämäläisryhmä iski toistamiseen, kun Tukiainen painoi ylivoimalla terävällä laukauksella lukemat 0–2:een Roineen ja Elias Vilénin tarjoilusta. Pelicansin loistoerän huipensi Adam Bares, joka iski vieraat 3–0-johtoon ajassa 16:40.

Toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla vieraat onnistuivat jälleen hyödyntämään ylivoimansa. Maalinteossa kunnostautui taas vahvaa alkukautta pelaava Tukiainen, joka sai illan toiseen kaappiinsa mainion esityön Roineelta ja Viléniltä.

Kolmannen erän alussa myös SonderjyskE sai kuparisensa rikki Alexander Wiklundin ohitettua Olof Lindbomin keskisektorista ajassa 42:05. Seuraavan alivoimansa selvitettyään kotijoukkue kavensi numerot 2–4:ään, kun Jakob Schmidt-Svejstrup oli unohtunut pelikaanimiehistöltä vapaaksi takatolpalle.

Ottelun loppuhetkillä Pelicans sai taas ryhtiä tekemiseensä ja harjasi lopulta kaikki sarjapisteet mukaansa Lahteen maalein 4–2.

Pelicans nähdään tositoimissa seuraavan kerran ensi viikon keskiviikkona, kun se saa Liigan kotiavaukseen vieraakseen Porin Ässät.