Otteluraportti: Lindbom nollasi HPK:n | Pelicans

Keskiviikko 23.10. 18:30 VS.

Otteluraportti: Lindbom nollasi HPK:n

Pelicans tasoitti perjantai-iltana puntit kamppailussa Hämeen herruudesta. Lubos Horky viimeisteli kotijoukkueen 4–0-voitossa kaksi maalia, ja Olof Lindbom venyi Liiga-uransa ensimmäiseen nollapeliin 24 torjunnalla.

Olof Lindbom kiitti taiston jälkeen äänekästä kotiyleisöä. (Kuva: Tomi Natri)

Keskiviikon CHL-pelissä Rouen Dragonsin reppuun kymmenen osumaa niitannut Pelicans löi perjantaina pöytään väkevän esityksen myös Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan. Isännät onnistuivat maalinteossa heti ensimmäisellä ylivoimallaan ajassa 15:11, kun Ryan Lasch löysi keskisektorista Lars Bryggmanin, joka vei kauden kolmannellaan mustapaidat 1–0-johtoon. Toisen syöttöpisteen osumaan merkkautti Jonas Enlund.

Isku Areenaan saapuneet 3468 katsojaa pääsivät tuulettamaan Pelicansin toista osumaa pelin 29. minuutilla. Maalinteossa kunnostautui niin ikään runkosarjan kolmannellaan Lubos Horky, jonka maalin alusti mainiota tulokassyksyä pelaava Daniel Nieminen.

HPK-vahti Kim Saarinen yllätettiin jo kolmannen kerran ajassa 30:07. Pelicans pelasi ylivoimaa, kun Lasch viimeisteli millintarkalla laukauksella lukemat 3–0:aan Iikka Kangasniemen ja Wyatt Kalynukin syötöistä.

Hetki edellisestä nähtiin illan viimeiseksi jäänyt 4–0-osuma, jonka niittasi kuumavireinen Horky kultakypärä Kangasniemen ja Miro Väänäsen esitöistä.

Vierailijalla oli kolmannessa erässä tilaisuutensa kavennukseen, mutta Olof Lindbom piti luukut kiinni ja merkkautti näin kauden ensimmäisen nollapelinsä 16 torjunnalla. Pelicans päättää kolmen pelin viikkonsa lauantaina KooKoon vieraana.