Otteluraportti: Pelicansin viikolle tappiollinen päätös | Pelicans

Keskiviikko 23.10. 18:30 VS.

Otteluraportti: Pelicansin viikolle tappiollinen päätös

Lars Bryggmanin kolmannessa erässä iskemä kavennusosuma oli lopulta laiha lohtu Pelicansin taivuttua lauantaina vierasjäällä KooKoolle maalein 1–4.

Ryan Lasch ei onnistunu läpiajossa ohittamaan Antoine Bibeauta. (Kuva: Ella Taponen)

Lauantai-ilta Kouvolan Lumon Areenassa sai Pelicansin kannalta hankalan startin, kun vieraille vihellettiin kaksi rangaistusta ensimmäiseen neljään minuuttiin.

Jäähyt selvitettyään Pelicans pääsi itse kokeilemaan pakkopelinsä toimivuutta, mutta rangaistuksen jälkimainingeissa maalinteossa onnistui KooKoo. Peliä oli käyty 08:52, kun Seth Barton viimeisteli yksilösuorituksensa päätteeksi lukemat 1–0:aan Olof Lindbomin puikoista.

Perjantaina HPK:n nollanneelle turkoosimiehistölle tarjoutui keskimmäisessä erässäkin kaksi ylivoimatilaisuutta. KooKoon alivoima oli edelleen rautaa, ja vielä erän viimeisellä minuutilla Pelicans sai kylmän suihkun, kun Teemu Engberg laukoi ruuhkan takaa isännät 2–0 edelle.

Pelicans tuli peliin mukaan viimeisen erän yhdeksännellä minuutilla. Michal Jordan ja Ryan Lasch tekivät tilanteessa esityön Lars Bryggmanille, joka sivalsi kauden neljännellään 1–2-kavennuksen.

Viisi minuuttia myöhemmin KooKoo kuitenkin karkasi jälleen kahden maalin johtoon Vilmos Gallon päästyä vapaasti viimeistelemään lähietäisyydeltä. Loppunumerot 4–1 syntyi tyhjään maaliin Kalle Loposen lavasta ajassa 59:44.

Pelicansin runkosarja jatkuu ensi keskiviikkona Lahdessa HIFK:ta vastaan.