Otteluraportti: Sportin ylivoimaosumat kaatoivat Pelicansin | Pelicans

Perjantai 4.10. 18:30 VS.

Otteluraportti: Sportin ylivoimaosumat kaatoivat Pelicansin

Pelicans koki keskiviikkona Vaasassa neljännen peräkkäisen häviönsä. Isäntäjoukkue Sport maalasi päätöserässä kahdesti ylivoimalla ja piti näin sarjapisteet Kuparisaaressa maalein 3–1.

Kuva: Juha Lahti / Apollo Photo

Siipirikkoisena keskiviikon Sport-otteluun matkannut Pelicans sai lisää loukkaantumishuolia heti ensi minuuteilla, kun Onni Käyhkö joutui jättämään kaukalon. Kenttäpelissä avauserä sujui vuorovedoin, eikä kumpikaan ryhmä onnistunut maalinteossa ylivoimayrityksillään.

Toisessa erässä Pelicans pääsi jahtaamaan avausmaalia 5–3-ylivoimalla, mutta kiekkoa ei saatu vieläkään Miroslav Svobodan vartioimaan maaliin. Tilaisuutensa maalintekoon oli jälleen Sportillakin, jonka kokeilut pysähtyivät kuitenkin mainiosti torjuneeseen Olof Lindbomiin.

Sport sai ensimmäisenä kuparisensa rikki päätöserän kolmannella minuutilla. 1–0-maali syntyi kahden miehen ylivoimalla Otso Rantakarin päästyä läheltä tulittamaan kotijoukkueen johtoon äänekkään vaasalaisyleisön riemuksi.

Reipas viisi minuuttia ennen päätössumeria kotkapaidat onnistuivat toistamiseen ylivoimalla, kun kippari Sebastian Stålberg pääsi siirtämään paluukiekosta lukemat 2–0:aan.

Pelicans ilmoittautui vielä voittotaisteluun mukaan ajassa 55:36 Iikka Kangasniemen (Lubos Horky, Lindbom) viimeisteltyä läpiajosta kauden toisensa. Loppuhetkillä turkoosimiehistö sai vielä ylivoiman, mutta tasoitus jäi syntymättä. Loppunumerot 3–1 oli tyhjiin laukoneen Johan Sundströmin käsialaa.

Pelicans pelaa seuraavaksi perjantaina Isku Areenassa Tampereen Ilvestä vastaan. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti vasta klo 19.30.