Pelicansin ”Lahes täydellinen kisakatsomo” ehdolla Lahden Keskustateko 2023 -palkinnon saajaksi – äänestä ja vaikuta | Pelicans

Perjantai 18.10. 18:30 VS.

Pelicansin ”Lahes täydellinen kisakatsomo” ehdolla Lahden Keskustateko 2023 -palkinnon saajaksi – äänestä ja vaikuta

Positiivinen vaikutus elinvoimaan, vetovoimaan, viihtyisyyteen ja saavutettavuuteen – ”Toi ihmisiä yhteen ja yhteisöllistä eloa kaupungin keskustaan.”


Jääkiekon Liiga-finaalien ja MM-kisojen aikaan Lahen torin vallannut Pelicansin tapahtumateltta on ehdolla Lahden Keskustateko 2023 -palkinnon saajaksi!

Lahti City ry:n hallituksen jäsenistä sekä kaupungin organisaation edustajista koottu raati valitsi äänestysvaiheeseen yhdeksän kappaletta kilpailun kriteerit täyttävää lahtelaisten ehdottamaa tekoa. Tänä vuonna ehdotuksissa painottui erityisesti Lahden kauppatorin alueen tapahtumat ja kehitys

Pelicansin organisoima ja kymmeniä tuhansia ihmisiä yhteen koonnut ”Lahes täydellinen kisakatsomo” oli uudenlainen, kaupunkilaisia yhdistänyt sekä positiivista keskustakuvaa, vetovoimaa ja viihtyisyyttä lisännyt yhteisöllinen tapahtumakokonaisuus.

Käy äänestämässä ja vaikuta siihen, että vastaavanlaiset koko kansan yhteisölliset kisastudiot saavat jatkoa myös tulevaisuudessa!

Äänestysaika päättyy tiistaina 15.8. kello 15.00. Pelicans kiittää jo tässä vaiheessa kaikkia äänestykseen osallistuneita!

Äänestyslinkki ja lisätietoa Lahden Keskustateko 2023 -ehdokkaista löydät Lahti Cityn verkkosivuilta.

Äänestyslinkki

Lisätietoa ehdokkaista


Viime kaudella NHL:ssä esiintynyt Filip Kral vahvistaa Pelicans-puolustusta

Kiekollisesti taitava tshekkipakki liittyy Pelicans-miehistöön yksivuotisella sopimuksella. Kolme edellistä kautta Kral, 23, on viettänyt Toronto Maple Leafsin NHL-organisaatiossa.

Lue lisää