Tienaa kevytyrittäjänä ja tue samalla Pelicansia

Pelicans ja Omapaja ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta kevytyrittäjyydestä ja auttaa sitä kautta päijäthämäläisiä työllistymään.

Lahden Pelicans ja Omapaja Oy ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on palvella niin Omapajaa, Pelicansia kuin myös lahtelaisseuran kannattajia. Yhteistyö on osa Omapajan käynnistämää Tuetaan hyvää -kampanjaa. Omapaja ja Pelicans haluavat yhteistyöllään tavoittaa uusia kohderyhmiä, auttaa Pelicans-yhteisön jäseniä työllistymään helpommin sekä lisätä tietoisuutta kevytyrittäjyydestä ja sen hyödyistä. Omapaja tulee maksamaan kaikesta Omapajan kevytyrittäjänä laskutetusta työstä 20% provision palvelumaksustaan suoraan Lahden Pelicansin hyväksi. Tuki ei vaikuta kevytyrittäjän omaan palkkaan.

Omapaja Oy on koko Suomen alueella toimiva modernin työelämän ja yrittäjyyden asiantuntija. Omapajan palveleva laskutuspalvelu auttaa ihmisiä hankkimaan lisätuloja, työllistämään täysin itsensä tai turvalliselle polulle yrittäjyyteen. Omapajan laskutuspalvelun käyttäjän ei tarvitse perustaa omaa yritystä toimiakseen yrittäjämäisesti, vaan hän voi toimia ns. kevytyrittäjänä keskittyen ainoastaan oman työnsä tekemiseen. Omapaja hoitaa kevytyrittäjän puolesta laskutuksen, kirjanpidon, palkanlaskennan, ilmoitukset ja verojen tilityksen verottajalle sekä tarvittavien vakuutusten ottamisen.

Pelicansin kevytyrittäjätiimiin pääset liittymään koska tahansa Pelicansin tai Omapajan -verkkosivujen kautta. Rekisteröityäsi käyttäjäksi kampanjakoodin kohdalle tulee kirjoittaa PELICANS, jolloin Omapajan tuki ohjautuu lahtelaisseuralle. Pääset rekisteröitymään kevytyrittäjäksi tästä.


Lisätietoa Omapaja Oy:stä ja #tuetaanhyvää-kampanjasta:
Marko Tyyskä, Omapaja Oy:n toimitusjohtaja 050 361 5810
Joonas Ollila, Omapaja Oy:n myyntipäällikkö 044 321 8134