Ilves oli tehokas Lahdessa | Pelicans

Ilves oli tehokas Lahdessa

Pelicans hallitsi perjantain kotiotteluaan Tampereen Ilvestä vastaan, mutta tupsukorvat olivat tehokkaampia ja veivät pisteet mukanaan maalein 1-4.

Ilves puolusti keskustaa miehekkäästi. (Kuva: Tomi Natri)

Pelicansin lähtö peliin oli pirteä, mutta Ilves rokotti heti ensimmäisestä ylivoimatilaisuudestaan avauserän puolivälissä. 0-1-osuman laukoi Arttu Ruotsalainen, jonka veto painui vastustamattomasti ohi Jasper Patrikaisen. Tasaviisikoin Pelicans painoi hyökkäys toisensa perään paineen Ilveksen kenttäpäätyyn. Siitä huolimatta tauolle siirryttiin 0-2-lukemista, kun Joose Antonen viimeisteli avauserän viimeisellä minuutilla Ilveksen toisen maalin.

Isäntien maali roikkui ilmassa toisessakin erässä. Kavennus syntyi viimein ajassa 34:39 Iikka Kangasniemen karattua läpiajoon Artturi Toivolan syötöstä. Pelicans-taikuri nosti kiekon kylmänrauhallisesti vasempaan yläkulmaan ohi Lukas Dostalin.

Kolmas erä käynnistyi lahtelaisittain murheellisesti, kun Ilveksen Juuso Välimäki ohitti Patrikaisen kolmannen kerran päätöserän kolmannella minuutilla. Kuusi minuuttia myöhemmin syntyneestä Teemu Lepauksen 1-4-maalista Pelicans ei enää toipunut. Patrikaiselle kertyi Pelicansin maalilla 20 torjuntaa. Ottelua seurasi Isku Areenassa 1176 katsojaa.Pelicansin seuraava ottelu on ohjelmassa ensi viikon perjantaina Hämeenlinnassa HPK:ta vastaan.